Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves korotokig hány nőt próbáltatok fel? Én 14-nél tartok, de nem tudom ez jónak számít-e. 22F
Nem sokat, mert komoly kapcsolatokban voltam.
30 körül volt másfél évem szingliként, akkor több mint 25 csajszival voltam, kb fele alkalmi, fele szexkapcs. Ennyi elég is volt egy életre.:D
21 évesen vesztettem el, úgyhogy a válasz 1. A 9-nél tartok, valószínűleg nem is lesz több. Mégsem irigyellek, inkább sajnállak. De Te azért nyugodtan legyél büszke magadra.
47/F
40-50 között. Mindig is kellettem a nőknek, nem volt nehéz dolgom, imádnak a mai napig, legtöbbször ők írnak, én meg már csak válogatok. Nem csak a kinézetem tökéletes, hanem az ágyban is az vagyok.
24f
8x bajnok
Hű, de nagy kani vagy öregem, büszke lehetsz magadra!
Majd gondolj erre 35 évesen is, amikor vagy egy jó kis nemi betegséggel fogsz küszködni, vagy csak simán senkinek sem fogsz kelleni tartós kapcsolatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!