Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves korotokig hány nőt próbáltatok fel? Én 14-nél tartok, de nem tudom ez jónak számít-e. 22F
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 10:16
11/31 Husker válasza:
Eléggé alpári és primitív a megfogalmazásod
12/31 A kérdező kommentje:
9-es testépítő bajnok vagy?
2022. szept. 6. 12:29
13/31 A kérdező kommentje:
11-es sajnos tiniként egy lány jól átvert, azóta vagyok ilyen. Nem nagyon érdekel a női lélek, csak a test.
2022. szept. 6. 12:29
14/31 anonim válasza:
Felpróbálod, miért nem jó a méret?
15/31 anonim válasza:
#13: Ja, szóval egy ribizli átvágta a fejedet és onnantól minden lánnyal bunkó vagy és csak lyuknak használod őket? Gratulálok, derék ember vagy!
Igazi férfi nem a többi nőn tölti ki a sértettségét. Képzeld, engem is átvágtak jópárszor, mégse lettem ekkora pöcs.
19/31 anonim válasza:
A díjakat idővel a bőr és nemi beteg gondozóban veheted át!
Előre is gratulálok, - ha majd vállig lerohad a horgász csalid!
20/31 anonim válasza:
Gumival csináltam te agyhalott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!