Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen, wcbe kielégitettem magam. Papírba termeszetesen. Nem latta senki. Kirúghatnak? Leengedtem a wc-n.
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 11:43
1/11 anonim válasza:
Ha nem látta senki, miért rúgnának ki?
2/11 anonim válasza:
Vigázz, jönnek a kommandósok ezért, meg az fbi
3/11 anonim válasza:
Én szívtam a wc-ben. Akkor kirúghatnak?
4/11 anonim válasza:
Hogy rúgnának ki? A wc nem lehet bekamerázva
5/11 anonim válasza:
Hivatalosan akkor sem ha meglátta volna valaki - de ettől még keresne rá okot a főnök hogy kivágjon. Szóval ne rakd ki a faliújságra.
6/11 anonim válasza:
Annyira nehéz lenne az ösztöneidet kordában tartani mindaddig, amíg haza nem érsz munka után?
Komolyan mondom, az állatokban több tartás van.🤔
7/11 anonim válasza:
Akkor engem már 50 helyről kirúgtak volna.
8/11 anonim válasza:
Kirúghatnak! De nem a hokizásért!
9/11 anonim válasza:
"Annyira nehéz lenne az ösztöneidet kordában tartani mindaddig, amíg haza nem érsz munka után?"
Nem arról van szó, hogy annyira rémesen nehéz, hanem egyszerűen nem éri meg. Nyilván egy csomó helyzetben kordában tartja és elfojtja az ember a szexuális késztetést és feszkót, ennek ellenére a leghatásosabb megoldás akkor is a kielégülés, utána sokkal jobban megy a koncentráció. Ha egyszer van egy hely, ahol könnyen-gyorsan megoldhatom magamnak, miért ne oldanám meg?
A másik, hogy az otthoni körülmények sem mindenki számára eszményiek.
10/11 anonim válasza:
Szerintem olyan munkahelyem még nem volt, ahol legalább egyszer ne csaptam volna ki. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!