Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el senki, hogy nem szeretem a nyalást? N
Figyelt kérdés
Sokkal jobban élvezem a szexet, ujjazást.2022. jún. 26. 18:07
3/17 anonim válasza:
Elhisszük. De azt már kevésbé, hogy csinálták már neked igazán jól is 😁
4/17 A kérdező kommentje:
pedig csinálták igazán jól, egyszerűen nem olyan intenzív, mint a szex
nekem a hüvelyi orgazmus sokkal intenzívebb
2022. jún. 26. 18:13
5/17 anonim válasza:
Én ismerek is élőben ilyen csajt és sosem kérdőjeleztem meg.
Azt mondja neki kényelmetlen és kicsit olyan is mintha a pasi egy higiéniátlan dolgot csinálna vele. Tudja, hogy semmi gond nincs vele és nem is higiéniátlan, de valahogy így érzi és nem tetszik neki.
7/17 anonim válasza:
Én olyannyira elhiszem, hogy a páromat igazából 7(!!) éve nem tudom kinyalni, mert ha el is jutunk valameddig, inkább azt mondja ne, inkább dugjunk, vagy ujjazással inkább.
Mondjuk a hasi oldalon 4-5 cm re van az a bizonyos "redős" terület, a G pont. Attól akkorát élvez, hogy spriccel.
8/17 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm. Azt mondta csak azért engedte, mert látta, hogy én mennyire szeretem csinálni. Pedig el tudott menni tőle.
9/17 anonim válasza:
Én elhiszem, nekem sem a szopás a kedvencem férfiként.
10/17 anonim válasza:
Pacsi, én el tudom hinni, mert férfiként én sem szeretem ezt a tevékenységet, még rágondolni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!