Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás után ha nincs senki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ha nincs senki hogyan lehet megszüntetni hogy ne kívánd a volt párod?

Figyelt kérdés

Amikor számodra egy vérbeli igazi nőt/pasit hagysz el.

Nincs helyettese, a többi mulya béna balfék, ronda igenytelen, nem kellenek, nagyon sokára jön el egy újabb neked vérbeli igazi nő/férfi akire végre vágynál.

De szakítás után van ez a kémia szenvedély megkapninakarod akit "nem lehet", illetve nem kéne, ö ugyanezt érzi, a kémia nem kopik hanem a hiánytól pont ellenkezőleg van, csak durvul el mégjobban, olyan kínokig, hogy amikor végre együtt vagytok már szinte drogként hat.

Eleinte masztival.próbápnád szerencsétlenül elnyomni de az meg kész szánalom, és csak addig tart a hatás. A vágy inkabb fokozódik csak.

De az exed is érzi hogy nagyon kellene kapnod, és meg van őrülve már érted.

Es ezt az egész állatias primitív dolgot hogy lehetne leküzdeni amikor szakitás van senkid nincs es senki nem is kell, de tudod hogy az exed ugyanazt érzi mint te és próbáljátok játszani hogy de szakitottunk,akkor nem szexelünk, és mint 2 idiota inkább kínozzátok magatokat hátha mulik már a kémia, de az inkább csak erősödik fokozódik.

#primitív #ösztönszint
2022. júl. 26. 14:48
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Olyan szinten "gyűlölöm"őt, hogy le akarom küzdeni a kémiát, nem akarok rá vágyni, de az ösztönök vagy hormonok meg ellenem tombolnak es tudom hogy nagyon adná.
2022. júl. 26. 14:50
 2/27 anonim ***** válasza:
Te nem az én exem vagy?
2022. júl. 26. 14:57
 3/27 A kérdező kommentje:

Privre

Próbáltam mást keresni de valahogy nincs meg bennük az a férfi aki nekem kellene. Az a vad szenvedélyes domináns.

Olyanok jonnek szembe akik vagy mulyák, vagy teszetosza tétovák, vagy olyan hideg rideg nőzősek akiknek mindegy melyik:"kujonok" csak. Azaz szex ide vagy oda nekik mindegy, lehet az pr.sti is. Nincs az a dominancia hév tűz vehemencia meg eddig senkiben ami nekem kéne. És akkor meg tetszen is külsőre minimum és legyen mérete is. Nem ártana még ez, meg még az is.

Feladtam azt, hogy én mostanság mással fogok szexelni. Ilyenekkel biztos hogy kizárt. Fel kell készülnöm az egyedüllétre ami nem is zavar. A kémia a hév zavar csak de nagyon.

Simán elhajtom a volt barátomat. A kémia pedig gyengít.

Exem nem él online, a gyk t nem is ismeri. Szoval nem a tiéd.

2022. júl. 26. 15:01
 4/27 anonim ***** válasza:
Már két éve szakítottam az enyémmel, mert a kapcsolat nem működött. Azóta se találtam hozzá foghatót. Többször megesett, hogy nen bírtuk ki, de annak az ágyon kívül sosincs jó vége.
2022. júl. 26. 15:14
 5/27 A kérdező kommentje:

Ha lefeküdnék vele azt hiszi az "övé" vagyok. Birtokló nagyon. Párkapcsolatnak venné. Sok bajt okozna nagyon. Nagyon nehezen levakarható típus. Nála nem létezik szexkapcsolat. Igy is nehezen ráztam le.

Ezt felfogtam. Ezért nem mehetek bele vele szexbe.

De vonz nagyon. És még az is a kémiát erősíti csak hogy minél jobban nem akarom minél jobban nem kéne, annal jobban jön ez az ösztön. Az ösztön ami ellentmond neked. A saját józan akaratodnak.

Én csak nyugton akarok egyedul lenni. Edzegetni zenét hallgatni magányomban sírdogálni meg ilyenek. A kémia miatt kínlódom csak. Ezt szeretném magamban megszüntetni.

2022. júl. 26. 15:21
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem fogadná el azt hogy szex utan kidobom egyszerűen. Ez vért kívánna nála.
2022. júl. 26. 15:22
 7/27 anonim ***** válasza:

Én a legtöbb exemnél elfogadtam (volna) az időnkénti szexet.

Mindketten tudtuk, hogy kapcsolat már nem lesz belőle, de szex jó volt.

2022. júl. 26. 15:35
 8/27 A kérdező kommentje:

En is, de ő ennyivel nem elégedne meg.

Korábban volt szexkapcsolatosom is, ő is hasonlo volt.

Egyszeruen megtiltanák azt, hogy én másokkal ismerkedjem,szabad lehessek

Kisajátítók.

Én meg nem akarok bonyodalmakat, kötöttséget olyanokkal, akikkel nem akarok. Nagyobb bajom lenne belőle mint a mostani vergődésem. Inkább a kémia miatti kín, mint az, hogy a nyakamra járjon számonkérni utána.

2022. júl. 26. 15:41
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Baby, te még reménytelenül szerelmes vagy az exedbe. Amíg ez így van addig nem is fogsz megkívánni mást, sem szexuálisan sem máshogy. Ha majd fejben le tudod zárni akkor talán, de addig csak őrlöd folyamatosan magad.
2022. júl. 26. 17:25
 10/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az, szerintem max illuzio csak.nem véletlenul szakítok vele! Nem akarom vele folytatni sem. Sajnálom hogy olyan amilyen, én nem fogadom el.

Egyedul annyi maradt meg belőle.hogy mint férfi, nagyon is az. Ami a nöknek kapásbol azonnal kell.

2022. júl. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!