Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás után ha nincs senki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ha nincs senki hogyan lehet megszüntetni hogy ne kívánd a volt párod?

Figyelt kérdés

Amikor számodra egy vérbeli igazi nőt/pasit hagysz el.

Nincs helyettese, a többi mulya béna balfék, ronda igenytelen, nem kellenek, nagyon sokára jön el egy újabb neked vérbeli igazi nő/férfi akire végre vágynál.

De szakítás után van ez a kémia szenvedély megkapninakarod akit "nem lehet", illetve nem kéne, ö ugyanezt érzi, a kémia nem kopik hanem a hiánytól pont ellenkezőleg van, csak durvul el mégjobban, olyan kínokig, hogy amikor végre együtt vagytok már szinte drogként hat.

Eleinte masztival.próbápnád szerencsétlenül elnyomni de az meg kész szánalom, és csak addig tart a hatás. A vágy inkabb fokozódik csak.

De az exed is érzi hogy nagyon kellene kapnod, és meg van őrülve már érted.

Es ezt az egész állatias primitív dolgot hogy lehetne leküzdeni amikor szakitás van senkid nincs es senki nem is kell, de tudod hogy az exed ugyanazt érzi mint te és próbáljátok játszani hogy de szakitottunk,akkor nem szexelünk, és mint 2 idiota inkább kínozzátok magatokat hátha mulik már a kémia, de az inkább csak erősödik fokozódik.

#primitív #ösztönszint
2022. júl. 26. 14:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A kémia köt csak hozzá.

A szép emlékeket sem akarnám megtartani a fejemben, mert azok is zavarnak nagyon. A kemia ebben viszont jol jön, mert azt felulírja.

Azaz ha nem lesz kémia, akkor fog jönni a szép emlékek miatti picsogás. Azt majd elterelem.

Még ezek miatt is csak gyűlölöm hogy nem lehet csak ugy szabadulni. Őt kidobtam. A kémiát is ki akarom dobni. Meg az emlékeit is. Mindent.

2022. júl. 26. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:
#11 lehet ragozni, a tudatos éned már elengedné, de a "kémia" (azok a fránya érzések, a tudatalatti aminek nem lehet parancsolni) még hozzá köt. Az "el akarom felejteni" egy hárítási mechanizmus esetedben a tudatos éned küzd az érzéseiddel. Ez sem jó út, így nem fog menni.
2022. júl. 26. 19:49
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem érzéseim vannak, hanem illuziók csak.

Tudod amikor szép a szerelem, anadalogtok meg minden, közben pedig kiderül, hogy valójában kígyót melengedtél a kebleden. A reál.

És akkor szakítás után meg picsogás van az andalgásokon. Azokon a hamis illuziókon.

Illuziok ellen küzdök. De még a kémia van soron.

Amivel viszont az a baj hogy az nem illuzio. Valóban férfi aki kell mint nőnek. Nem nekem! Hanem csak bennem a nőnek.

A primitív ösztönszint. És egy ember azért emelkedjen már rajta felül. Azért ember. Akkor is ha nincs pótlék. Senki.

2022. júl. 26. 20:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha en ezt legyőzöm, a kémiát, szerintem többmillio gyenge jellemet győzök majd le🤣
2022. júl. 26. 20:14
 15/27 anonim ***** válasza:

Akkor hagyok el egy pasit, kiábrándulok belőle, csalódok benne.

Úgy pedig már kívánni sem tudom.

Csak azzal megy, akire felétek, vagy tisztelek.

2022. júl. 26. 20:16
 16/27 anonim ***** válasza:
#13 a benned lévő nő az pontosan te vagy, a legbelső valódi éned! Hiába próbálsz elhatárolódni tőle, skizofréniával nem fog menni. Nem az az illúzió amit érzel, hanem az hogy ezzel a módszerrel sikerülni fog.
2022. júl. 26. 20:34
 17/27 A kérdező kommentje:

Távol tartom magam tőle. Ezen a módszeren vagyok most.

Nem teremtem meg a helyzeteket, lehetőségeket.

Nem tartok kapcsolatot. Enélkül is tudok úgyis mindent. Mert még ezt is átbeszéltük már.

Az ő erejéből veszek erőt.

Ugyanis megerőszakolni nem fog, hozzátette azt is, mindig a nő dönt. És szóval rajtam múlik csak.

És itt a "vezércsel". Ha ő képes erre(nem nyomulni nem erőszakoskodni nem zaklatni hanem várni, azáltal hogy muszáj tiszteletben tartani a nő akaratát), akkor én is képes leszek arra hogy nem keresem fel én nem adom neki magam.

Ha neki van ehhez ereje, akkor nekem is lesz.

Ez kicsit sakk mattosan hangzik mert ő ugye nem is tehet mást. De ha ö nem pusztul bele, akkor én sem fogok.

2022. júl. 26. 20:47
 18/27 A kérdező kommentje:
De kemény vagyok mikor nincs jelen sehol🤣
2022. júl. 26. 20:48
 19/27 A kérdező kommentje:

Ha egy férfi képes tiszteletben tartani, hogy nem, és az ösztönein uralkodni, akkor én is képes leszek az ösztöneimen uralkodni.

Amugyis a férfiak elvileg a nagyobb ösztönszintűek, tehát lazán mennie kéne az önuralomnak nekem mint nőnek hozzájuk képest. A logika ezt diktálná :)

2022. júl. 26. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Te valójában nem zártad le még ezt a kapcsolatot, ezért nem akarsz mást.

Idővel ez majd válozik, feldolgozod és amikor megjelenik valaki, aki érdekel, akkor azonnal el fogod felejteni az exedet.

2022. júl. 27. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!