Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy itt olvasgatok, látom, hogy a Belaraval elég sok gond van. Nekem például megszüntette a menstruációmat, de előtte 2 hónapig volt köztes vérzésem. Hallottatok már olyan fog. gátlóról, amiről még nem panaszkodott senki?
Figyelt kérdés
2008. márc. 21. 17:29
1/5 anonim válasza:
Minden ember más, és minden tabletta is! Nem ugyanazokat az összetevőket tartalmazza az egyik, mint a másik! Ezért kell megtalálni mindenkinek a neki megfelelőt! Van akinek elsőre sikerül, de van akinek váltogatnia kell, hogy megtalálja a neki jó tablettát! Nekem szerencsére elsőre "meglett" a nekem való (Gracial-t szedek már 4 éve), de kb. féléve (amikor nem lehetett kapni a Gracial-t) szedtem 3 hónapig a Novynette-t, de borzalmas volt! Nem kívánom senkinek!
2/5 anonim válasza:
Én is Belarát szedek már egy pár hónapja, de nekem semmi bajom nincs tőle. Mindenki máshogy reagál rá. A Triregolt sem ajánlják, mert az régi és nagy a hormontartalma. A yadine-től meg sok ismerősön meghízott... szerintem nincs is olyan, ami mindenkinek jó lenne. Van akinek az egyik beválik, van akinek az pont nem, de egy másik igen.
3/5 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok! Most szedem az 5. levelet a Belara-ból! Ez az első tabim és elsőre nagyon bevált! Megszüntette a görcseimet és kevesebb is lett a pattanásom!
4/5 anonim válasza:
nekem a belarától 2hónapig meg volt a mestruációm utána meg mindig hamarabb jött meg...így nekem a doki másikat írt fel...mindenkire máshogy hat, vkinek beválik ez, vkinek nem
5/5 anonim válasza:
Én a Yadine-tól egy év után elég jól meghíztam (nem tetszettem magamnak), aztán abbahagytam egy évre a tabiszedést, most újrakezdtem egy hete a Belarat, eddig semmi gáz (bár ez még elég kevés idő), de reménykedünk. Hallottam olyanról, hogy egy csaj a 9.-re találta meg a neki megfelelőt (ami a Belara volt):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!