Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák lányok volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák lányok volt már olyan hogy a strandon idegen pasi alátok nyúlt vagy el mentetek vele szexelni olyan helyre ahol nem látott meg senki?

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Vízben volt.
2022. júl. 4. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem volt.
2022. júl. 4. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Volt. Mindketten egyedül voltunk. (Ő továbbkepzesre érkezett 200 kilométerről 3 napra, én csak egy délutáni csobbanásra szoktam beugrani munka után néha annak a hotelnek a wellness részlegére ahol ő megszállt) Odajött, dumáltunk kicsit, nagyon egymásra kattantunk. Simi, tapi víz alatt, aztán Kb 1 óra ismeretség után szexeltünk az öltözőben. Aztán mivel az túl jól sikerült, így a következő napok délutánjait, éjszakajait együtt töltöttük, többnyire szexuális tevékenységekkel. Nem tudom, hogy az újdonság varázsa miatt, vagy miért tűnt eszméletlen jónak... Számot cseréltünk,ha jön még ide, akkor biztosan találkozunk még.

26L

2022. júl. 4. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Le is törném a kezét az idegen pasinak ha csak úgy elkezdene fogdosni.
2022. júl. 4. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Volt. Eltörtem három ujját majd rendőr..., utána fel is jelentettem.

Nagyon megjárta.

2022. júl. 6. 03:59
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
#5 Biztos azért mert valami ronda kopaszosó fickó volt.
2022. júl. 20. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!