Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kitagitani a barátnőmet úgy, hogy a legkevésbé fájjon neki?
Figyelt kérdés
Az a probléma merült fel, hogy a barátnőm még szűz és annyira szűk, hogy nem fér be a farkam.
Két ujjam is alig fért be, és már az nagyon fájt neki.
2022. szept. 4. 09:30
1/9 anonim válasza:
fokozatosan, lassan. es ne gorcsoljon, ne feszuljon ra, mert akkor csak rosszabb lesz
2/9 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz
türelem
3/9 anonim válasza:
A barátnőd nagykorú már? Csak mert normál esetben ennek nem kéne gondot okoznia. 🤨
4/9 anonim válasza:
A barátnőd nem szerelmes beléd és nem kíván, ezért nem is nedvesedik, csak már olyan legyek túl rajta gondolata van.
5/9 anonim válasza:
3. Ez hülyeség. Nekem 2 hosszabb kapcsolat után sem ment olyan egyszerűen párommal, mert átlag feletti vastag. Össze kellett szokni.
4. Ez is egy nagy baromság, nem ez a baj. Neked is ugyanezt tudom írni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tehát fokozatosan tagitsam?
2022. szept. 4. 10:31
7/9 anonim válasza:
Igen. Sok előjáték, sikosito. :)
8/9 anonim válasza:
én is így jártam... baromi kínlódós volt exemmel.. hónapokig készítettem fel.. használd az ujjad, hozzá lehet szokatni szépen.. utána fenomenális!! a szűk punci varázsához semmi sem fogható...
25/f
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat.
2022. szept. 4. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!