Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ha így izgatom fel a barátnőmet?
Még szűz vagyok. De az a tervem hogy így fogom felizgatni a barátnőm első szex előtt. Jó lesz így?
Csókolózunk, ölelgetjük egymást, puszilgatom a nyakát finoman közben simogatom a hátát, egyre lejjebb, majd a popóját simogatom, megmarkolom. Aztán elkezdem levenni róla a ruháit, csak bugyi, mellatartó marad puszilgatom a melleit, majd lejebb a hasát, bugyin keresztül a punciját, combjai belső felét. Utána meg teljesen levetkőztetném ha ő is benne van.
Ez így jó, ennyitől fel fog már izgulni tuti?
Szerintem is jó lesz így! :)
Elképzeltem ugyanezt a párommal, nagyon tetszene! Főleg a bugyin keresztül simogatás/puszi!
22L
Hátsimigatás mellé szintén lehet oldalát, mellét, oldalát, kicsit később belső combot.
Melltartó + bugyiban nekem még szokott tetszeni ha a melltartót picit félretolva játszanak a mellbimbómmal.
A bugyin kereztüli szemérmedomb, csikló stb simogatás pedig az én párom szemében sajnos nagyon alukértékelt éy nem hiszi el hogy az jó. Szóval ezt a részét kifejezetten támkgatom.
Még egy tipp: csókolod, majd függőlegesen lefele végigcsokolod, a bugyihoz érve azt is. És utána huzod le.
Nekem személy szerint izgalmasabb az, ha sokáig tart a ruhán keresztüli izgatás! (Persze az is jó, ha bőr a bőrhöz ér, de az már egy másfajta izgalmi állapot!)
Szerintem húzd el jó sokáig az elojatekot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!