Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó ha így izgatom fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ha így izgatom fel a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok. De az a tervem hogy így fogom felizgatni a barátnőm első szex előtt. Jó lesz így?

Csókolózunk, ölelgetjük egymást, puszilgatom a nyakát finoman közben simogatom a hátát, egyre lejjebb, majd a popóját simogatom, megmarkolom. Aztán elkezdem levenni róla a ruháit, csak bugyi, mellatartó marad puszilgatom a melleit, majd lejebb a hasát, bugyin keresztül a punciját, combjai belső felét. Utána meg teljesen levetkőztetném ha ő is benne van.

Ez így jó, ennyitől fel fog már izgulni tuti?

2022. aug. 10. 14:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Ez így jó

Én is így csinálnám

2022. aug. 10. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó lesz így! :)

Elképzeltem ugyanezt a párommal, nagyon tetszene! Főleg a bugyin keresztül simogatás/puszi!

22L

2022. aug. 10. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
tervnek jó én annyit javasolnék még hozzá hogy legyél közbe spontán ha látod hogy valami tetszik neki azt csináld tovább :D
2022. aug. 10. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
változtass a sorrenden; a lábait simogassad/puszilgassad és szép lassan közelíts a bugyija felé. Ezt jól el lehet húzni, de úgyis látod mennyire van felpörögve. Amikor úgy érzed, hogy készen áll, lehet bugyin át simogatni, stb.
2022. aug. 10. 15:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hátsimigatás mellé szintén lehet oldalát, mellét, oldalát, kicsit később belső combot.

Melltartó + bugyiban nekem még szokott tetszeni ha a melltartót picit félretolva játszanak a mellbimbómmal.

A bugyin kereztüli szemérmedomb, csikló stb simogatás pedig az én párom szemében sajnos nagyon alukértékelt éy nem hiszi el hogy az jó. Szóval ezt a részét kifejezetten támkgatom.

Még egy tipp: csókolod, majd függőlegesen lefele végigcsokolod, a bugyihoz érve azt is. És utána huzod le.

2022. aug. 10. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Még az is izgalmas tud lenni ha már csak a bugyi van és lassacskán végigpuszilgatott a cicitől lefelé a bugyiig aztán ott megállsz ,és vissza is.Nekem már igencsak nedvesedik a bugyim. :-)
2022. aug. 10. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint izgalmasabb az, ha sokáig tart a ruhán keresztüli izgatás! (Persze az is jó, ha bőr a bőrhöz ér, de az már egy másfajta izgalmi állapot!)

Szerintem húzd el jó sokáig az elojatekot :)

2022. aug. 10. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 úgyvan!
2022. aug. 10. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, már a nyaka puszilgatásától kész lesz. Hajrá!
2022. aug. 10. 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
(#9 max eljátssza, de kevés nő van, aki attól 'kész lesz')
2022. aug. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!