Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a felháborodás, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a felháborodás, ha egy heteró nem akar biszexel kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lassan úgy állítják be a normát, hogy a heteróknak kötelességük nem visszautasítani egy biszexet. Jönnek a demagóg dumák, hogy csak azért mert valaki biszex, amiatt visszautasítani valakit párkapcsolat/szex szempontjából már fóbia! Vicc az egész amit a biszexek levágnak. Hosszú távon szerintem egy heterónak sem tolerálható egy biszex. Annyi biszex van, miért nem biszexel akar lenni a biszex, és miért háborodnak fel, ha egy heteró nem akar velük kapcsolatot/szexet?
2022. szept. 3. 20:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%

Pl. keresztbe tett lábak üléskor?

Ezeket a vonásokat valahogy nem tudom elképzelni.

Szexkor ki szokott derülni ez a biszexség?

2022. szept. 3. 22:11
 32/34 A kérdező kommentje:

Szex nem volt biszexel, mert mint monndtam, szex előtt szeretek normális minőségi időt fordítani az ismerkedésre. Ez alatt pedig kiderül hogy ki a biszex.

Dehogy keresztbe tett lábak! Kéztartás kecses, ha férfit lát megnézi, vagyis konkrétan végig nézi, és sorolhatnám. Plusz nőket megszégyenítő sértődések, ne szólj hozzám, találd ki mi a bajom. Kriminálisak, de észre sem veszik a biszex férfiak, hogy egyszerűen a kisugárzásuk nem heteró.

2022. szept. 3. 22:16
 33/34 anonim ***** válasza:
29%

Ja,igen,ezt a kecses kéztartást akartam is kérdezni.

A hiszti is elég komoly lehet.

Számomra már itt gyerekes egy férfi viselkedése.

2022. szept. 3. 22:24
 34/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, feküdne le veled a 7 fájdalom ! Amiket eddig írtál az nagyon megalázó mind a meleg mind a bisex féfiakra nézve egyaránt !
2022. szept. 23. 07:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!