Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a felháborodás, ha egy heteró nem akar biszexel kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Lassan úgy állítják be a normát, hogy a heteróknak kötelességük nem visszautasítani egy biszexet. Jönnek a demagóg dumák, hogy csak azért mert valaki biszex, amiatt visszautasítani valakit párkapcsolat/szex szempontjából már fóbia! Vicc az egész amit a biszexek levágnak. Hosszú távon szerintem egy heterónak sem tolerálható egy biszex. Annyi biszex van, miért nem biszexel akar lenni a biszex, és miért háborodnak fel, ha egy heteró nem akar velük kapcsolatot/szexet?2022. szept. 3. 20:10
11/34 A kérdező kommentje:
9-es, számomra a melegek és a leszbikusok stabilak személyiségileg. Tudják hogy kizárólag a saját nemük kell nekik. Ez olyan, mint amikor a heteró tudja, hogy kizárólag az ellenkező nemű kell neki. Tiszta sor. No de a biszexek... egyszer ez aztán az kell? A heterók meg bólogassanak az instabilitásukhoz? Vicc komolyan. A biszexeknek nulla rálátásuk van arra, hogy milyen abnormális, hogy egy ideig a nő kell, aztán a férfi. A többi orientáció meg már valóban agymenés kategória.
2022. szept. 3. 20:44
12/34 anonim válasza:
10 Héé! Bi meg a többi emberkének jogai vannak!!! Nem beszélhetsz így velük!!!
én úgy vagyok vele, hiába vagyok hetero, jobb lenne bi-nek lenni, vagy melegnek, mára már több joguk van mint egy normális embernek. Heterokat lassan már üldözni fogják.
13/34 anonim válasza:
Senkinek nincs joga megmondani, hogy kivel akarj párkapcsolatot. Ha nem akarsz biszex párt, akkor nem lesz.
Ha valaki meg kiakad ezen az meg az ő baja.
Amúgy a melegek is szívnak ezzel, mert pl. leszbikusok esetében nem szokták a magukat transznak mondó férfiak felfogni, hogy a leszbik a nőket kedvelik.
14/34 A kérdező kommentje:
12-es egyet értek. A biszexuálisok szinte követelik a heteróktól, hogy akarjanak velük lenni párkapcsolatban, meg szexuálisan. Nem értek meg, hogy mentálisan egészséges embernek stabil személyiség kell, nem pedig olyan aki azért csal, mert biológiailag nincs olyan nemi szerve a társának, mint ami éppen neki kell. De hát mint tudjuk, a biológiát lassan az ablakon is kidobhatjuk.
2022. szept. 3. 20:47
15/34 A kérdező kommentje:
13-as, a transz férfi az, aki nőnek öltözik, vagy nővé operáltatja magát? Melyik?
2022. szept. 3. 20:49
16/34 A kérdező kommentje:
2022. szept. 3. 20:51
17/34 anonim válasza:
Hetesiként te is úgy lennél szívesebben 3asba 2 nővel ha a csajod biszex és nem úgy h a csajod magára erölteti
19/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt kinek írtad, én heteró nő vagyok. Azt meg nem hiszem, hogy a férfiak, ha valóban szeretnek valakit, meg akarnák osztani a társukat szexuálisan mással. Akkor sem, ha a társuk biszex nő. Nem véletlen párkapcsolat egy párkapcsolat.
2022. szept. 3. 20:55
20/34 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket
Így csupán a kérdésre reagáltam és abból nem derült ki hogy férfi vagy nő vagy ..
De nőként nem akarnék én se biszex férfit
-sokkal veszélyesebb mint egy biszex nő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!