Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a felháborodás, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a felháborodás, ha egy heteró nem akar biszexel kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lassan úgy állítják be a normát, hogy a heteróknak kötelességük nem visszautasítani egy biszexet. Jönnek a demagóg dumák, hogy csak azért mert valaki biszex, amiatt visszautasítani valakit párkapcsolat/szex szempontjából már fóbia! Vicc az egész amit a biszexek levágnak. Hosszú távon szerintem egy heterónak sem tolerálható egy biszex. Annyi biszex van, miért nem biszexel akar lenni a biszex, és miért háborodnak fel, ha egy heteró nem akar velük kapcsolatot/szexet?
2022. szept. 3. 20:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
11%

13-as vagyok.

A válaszomban azt írtam, hogy " a magukat transznak mondó férfiak". Ez azt jelenti, hogy transz nő (de nem használom ezt a kifejezést, mert valótlant állít).

A transznő az olyan férfi aki nőnek hiszi magát, a transz férfi pedig olyan nő aki férfinak hiszi magát.

Vannak olyan transzok akik átesnek nemi átalakító műtéten, ami valójában csak plasztikai műtét, ugyanis az ember neme nem megváltoztatható. Vannak akik csak kisebb szépészeti beavatkozásokat csinálnak (pl. lézeres szőreltávolítás), és/vagy hormonterápián vannak. Sok transz van, akik semmit nem változtat magán, ugyanis ezek a beavatkozások vissza nem fordíthatóan, súlyosan károsítják a nemzőképességet és az egészséget úgy en bloc. Ők gyakran csak az ellenkező nem ruháit hordják, más nevet választanak, stb. Ők ettől függetlenül elvárják, hogy a választott nemükként kezeld őket.

Remélem érthetően összefoglaltam.

2022. szept. 3. 21:05
 22/34 anonim ***** válasza:
56%

Hát,ja,ezeknek az elembé izéknek már tényleg több joguk van a normális emberekhez képest.És itt jön a képbe az lmbtq lobbi.A homokozók és a leszbikák sem stabilak,agyilag.

Ami nem hetero,az beteges.Ha nem így lenne,akkor a természet is tele lenne bi,meg tri izékkel,de nem így van.

2022. szept. 3. 21:06
 23/34 A kérdező kommentje:
Én meg se biszex férfit, se biszex nőt nem akarok, mivel heteró vagyok. Tehát biszex nem kell. És jó volna ha ezt a biszex férfiak elfogadnák végre. A biszexségüknek ez az egyik következménye. Heteró nőknek bizony nem kellenek. Maradnak a melegeknek, vagy a biszex nőknek.
2022. szept. 3. 21:07
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Ezek a bik hogy találtak be?

Csak kíváncsiságból kérdem.

Nem utaltál valamire,nem voltál félreérthető?

Én már az elején kizárom ezeket egy beszélgetésben.

2022. szept. 3. 21:18
 25/34 anonim ***** válasza:
55%
Én egyszer mikor nem volt párom és alkalmit kerestem, akkor kíváncsiságból felmentem egy szexpartner keresőre. Azt hittem a pasik nagy része hetero lesz, de ijesztően sokkal több volt a biszex, mint a hetero. Sokan a feleségük mellől kacsintgattak ki. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyakori. Kicsit aggaszt is nőként, hogy olyan biszex pasival jövök össze, aki titkolja aztán félrelép egy pasival.
2022. szept. 3. 21:19
 26/34 A kérdező kommentje:
Azt hittem heterók, aztán feltűnt a viselkedésük alapján, hogy nem. Vagy rákérdeztem hogy biztosan heteró-e, vagy elmondták maguk. Amúgy akik vallóban heterók, azokkal kapcsolatban ez sosem merült fel bennem. Nem tudom meghatározni, de van valami nagyon nem férfias viselkedés a biszex férfiakban.
2022. szept. 3. 21:38
 27/34 anonim ***** válasza:
39%

Az durva,hogy már az elején rá kell kérdezni ezekre.

Sok sikert,kérdező!

2022. szept. 3. 21:46
 28/34 A kérdező kommentje:
Igen durva az biztos! Akuvel kapcsolatban felmerült bennem, hogy nem heteró, arról mind igazam is lett. Valóban van valami irreális a biszex férfiak viselkedésében. Nem tudom, de mintha lehetne érezni azt a viselkedésükben, hogy azt sem tudják merre van az előre. Nincs meg bennük a heteró férfiakra jellemző heteró kisugárzás. A biszex férfiakból valahogy nőiesség is árad, de ezt nem tudom leírni, ezt aki heteró nő, pontosan érzékeli úgy, mint én.
2022. szept. 3. 21:52
 29/34 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez a nőiesség áradás félreérthető lehet.Egy félénkebb hetero férfi is adhat ilyen jeleket.

Én a helyedben mindenképp kiismerném a választott férfit és csak hosszabb ismeretség után adnék teret a szexnek.

2022. szept. 3. 21:59
 30/34 A kérdező kommentje:
Nos, nem az a fajta nő vagyok, aki nem akarja megismerni a férfit szex előtt. Viszont a biszexeket barátnál többre nem akarom. Félénk heteró férfi pedig nem ad nőies kisugárzást! A biszex férfiaknak a viselkedésében vannak nőies vonások!
2022. szept. 3. 22:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!