Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a felháborodás, ha egy heteró nem akar biszexel kapcsolatot?
13-as vagyok.
A válaszomban azt írtam, hogy " a magukat transznak mondó férfiak". Ez azt jelenti, hogy transz nő (de nem használom ezt a kifejezést, mert valótlant állít).
A transznő az olyan férfi aki nőnek hiszi magát, a transz férfi pedig olyan nő aki férfinak hiszi magát.
Vannak olyan transzok akik átesnek nemi átalakító műtéten, ami valójában csak plasztikai műtét, ugyanis az ember neme nem megváltoztatható. Vannak akik csak kisebb szépészeti beavatkozásokat csinálnak (pl. lézeres szőreltávolítás), és/vagy hormonterápián vannak. Sok transz van, akik semmit nem változtat magán, ugyanis ezek a beavatkozások vissza nem fordíthatóan, súlyosan károsítják a nemzőképességet és az egészséget úgy en bloc. Ők gyakran csak az ellenkező nem ruháit hordják, más nevet választanak, stb. Ők ettől függetlenül elvárják, hogy a választott nemükként kezeld őket.
Remélem érthetően összefoglaltam.
Hát,ja,ezeknek az elembé izéknek már tényleg több joguk van a normális emberekhez képest.És itt jön a képbe az lmbtq lobbi.A homokozók és a leszbikák sem stabilak,agyilag.
Ami nem hetero,az beteges.Ha nem így lenne,akkor a természet is tele lenne bi,meg tri izékkel,de nem így van.
Kérdező!
Ezek a bik hogy találtak be?
Csak kíváncsiságból kérdem.
Nem utaltál valamire,nem voltál félreérthető?
Én már az elején kizárom ezeket egy beszélgetésben.
Az durva,hogy már az elején rá kell kérdezni ezekre.
Sok sikert,kérdező!
Szerintem ez a nőiesség áradás félreérthető lehet.Egy félénkebb hetero férfi is adhat ilyen jeleket.
Én a helyedben mindenképp kiismerném a választott férfit és csak hosszabb ismeretség után adnék teret a szexnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!