Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a mai átlag tinik 13-16 éves korukban már elvesztik a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:59
11/23 anonim válasza:
Orbáncigányiában egyre elfogadottabb lesz ez.Meg az is,hogy 13 évesen nagymama vagy.
12/23 anonim válasza:
Kérdező, a lényeg nem a "mai", hanem a társadalmi közeg. "Mónikasóban" százötven éve is normális volt, mifelénk meg sose volt az. És ez most nem nettó cigányozás volt, mert van még egy öt-hatmillió ezen a kulturális szinten. Aztán ugyanezek a kocsmatöltelékek azok, akikkel 55 évesen tele van a temető. Tessék csak nézegetni a feliratokat. Én megértem, hogy nem lehet nekik totojázni.
13/23 anonim válasza:
Én 17 éve voltam 14 éves és akkor már nagyon sok barátnőm csinálta…
14/23 anonim válasza:
Teljesen normális. Testileg egy 14 éves lány már készen áll a szexre, és kívánja is, de nagyon. Nem látom értelmét, miért annyira fontos az a mágikus 18as szám.
15/23 anonim válasza:
A 13 éves làny is màr kìvànhatja és az igencsak kiskorúnak szàmìt.. Mit szólnàl ha a lànyodat betőrné ennyi idősen egy érett kan..Szerintem nem lennél boldog és nem tartanàd normàlisnak.. 16-17-18 évesen màr jobban megbaràtkozik az ember a gondolattal.
16/23 anonim válasza:
Miért téged nem zavar a sok 30-40 éves incel barom akik még nőt nem làttak? Úgy a normális ha már tinédzserkènt megismerik a szexet.
17/23 anonim válasza:
régen is voltak akik 13-14 évesen elvesztették sokan 16-17-18 évesen vesztették el és voltak akik huszonévesen csak
Ez ma is megvan
Szóval ma is megtalálható mindegyik csoport ugyanúgy mint ezelőtt 20 éve
18/23 anonim válasza:
Volt exem, aki állítása szerint 12 évesen már leszopta az akkori barátját. Hát... érdekes mindenesetre.
19/23 anonim válasza:
Màr megint kezdik az Incelezést, szànalmas komolyan 🙄
20/23 youngboy26 válasza:
Na és beszélhetünk, hogy tini-ifiknek többségüknek L-XL -s farkuk van
😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!