Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a mai átlag tinik 13-16 éves korukban már elvesztik a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:59
1/23 anonim válasza:
Normális. De én inkább olyan lánnyal jönnék össze, aki még nem akarja elveszíteni és csak pettingelni akar.
2/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem normális, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
Elvégre annak az egynéhágy gyereknek akiknek az életének abortusszal vetnek véget, csak mert 14 évesen már nem menő szűznek lenni, úgyis midnegy.
3/23 anonim válasza:
Honnan a fenéből szedik itt az emberek, hogy az átlag 13-16 évesen veszti el? Lehet, csak nekem vannak nem átlag barátaim, de én egyáltalán nem tapasztalom ezt. Olyanból is keveset ismerek, aki 15-16 éves korában vesztette el, nem hogy előtte. Akikről te beszélsz, az maximum az nagyon hangos, és legalább ennyire buta kisebbség
4/23 anonim válasza:
Az a nem normális, hogy a mobil/tik-tok jobban érdekli őket, mint a szex. :)
5/23 anonim válasza:
Sőt a 13 éveseknek lassan az anyjukat-apjukat is.
6/23 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosságban megválaszolni. Ha az adott személy elég érett, akkor normális.
7/23 anonim válasza:
Én nem tartom normálisnak. Egyáltalán nem. Nem mondom, hogy elítélem ezeket a fiatalokat, de elég rossz első benyomást kelt, ha az általánost még ki sem járta, de az "exeit" számolgatja.. :)
19/L
8/23 anonim válasza:
Lassan 40 vagyok 25 évvel ezelőtt is ez ment, hogy a mai világban már a 13 évesen így meg úgy.
Meg az államcsőd meg a többi baromság.
9/23 anonim válasza:
Kérdező!
Tudsz valami megbízható statisztikáról a kérdésben?
Ha nem, akkor honnan veszed, hogy "a mai átlag tinik 13-16 éves korukban már elvesztik a szüzességüket"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!