Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném hármasban csinálni, de félek..szerintetek?
Figyelt kérdés
Alapvetően izgatónak tartom a gondolatot, hogy a férjem egy másik nővel szexel, de valóságban nem tudom hogyan hatna rám. Habár nem tartom magam biszexnek, de szívesen beszállnék kényeztetni a lányt én is.
Nagyon szeretném kipróbàlni ugyanakkor van egy csomó buktatója is…:
-féltékeny lennék valójában?
-rosszabb lenne a szex utána?
-nagyobb eséllyel csalna meg utána a férjem, ha nem találunk megint valakit?
-elég lenne a férjemnek egy alkalom?
-egyáltalán hol lehet ilyen lányokat találni?
Lehetőleg olyat, akitől tényleg nem kapnánk el semmit..?
28/N
2022. aug. 31. 23:44
11/12 anonim válasza:
A hármast sokan találják izgatónak, de kevés ember próbálja ki (ne az itteni kommentekből indulj ki). Valóban tud veszélyes lenni, de ha kételkedsz magadban, ne is vágj bele. Tisztázd le magadban a dolgokat, csak utána lépj a tettek mezejére.
12/12 anonim válasza:
Volt egy régi lány barátom, nagy szeximádó volt, egyszer azt mondta nekem, higgyem el 2L-1F felállás mindenkinek öröm, de a 2F-1L -ben valaki, vagy valakik mindig csalódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!