Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap hármasban volt részem. Szerintetek ez miért lehetett?
Figyelt kérdés
A lényeg az volt, lovagolt rajtam a lány, és elég nehezen szoktam bírni. állítottam a lányt, majd a másik srác erre fogta a lány fenekét, elkezdte mozgatni rajtam, és elsültem.2022. júl. 31. 22:40
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem egy óvodás nem tenne ki ilyen kérdést.
Nem a szex miatt, hanem az intelligenciája miatt.
Mi itt a kérdés?
Szexeltél és elélveztél?
Mi közünk van hozzá?
Ez az én véleményem.
3/11 anonim válasza:
En is hamar elelvezek harmasban. L
4/11 anonim válasza:
Szerintem úgy történhetett, hogy eleve nem csak ketten voltatok.
5/11 anonim válasza:
Azért lehet, mert amikor a farok benne van a mindzsóban, akkor el szokott sülni. Örülök, hogy segíthettem.
6/11 mantis religiosa válasza:
A másik srácnál nem volt síkosító, így oldotta meg, hogy könnyebben behatoljon a lànyba.
Vagy csak nem győzte kivárni, míg rákerül a sor.
9/11 anonim válasza:
Te vagy az a kamuzos tini gyerek a kitalált hármasrol meg a tanito nénis sztoryval?
10/11 anonim válasza:
Kitalálom. Bius meg Kornél a másik két résztvevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!