Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit reagálnátok, ha a párotok feldobná, hogy próbáljátok ki hármasban a legjobb haverjával?
A barátom feldobta, hogy próbáljuk ki hármasban a legjobb barátjával, nem zárkóztam el a gondolattól mivel engem is izgatna a dolog, de félek, hogy mi lenne a kapcsolatunkkal utána….
3éve vagyunk együtt de eddig ilyesmi nem jött szóba.
Mindhárman 19évesek vagyunk ha ez számít.
Ízlések és pofonok. Én pedig haverral nem lennék benne soha. Legyen ismerős, de ne haver.
1. Ismerőssel, baráttal én nem csinálnám. Gondolj bele milyen lesz találkozni vele a későbbiekben, ha nem úgy sül el a dolog, ahogy elképzeltétek.
2. Simán benne van az, hogy tönkre teszi a kapcsolatotokat. Ti döntitek el, hogy megér-e ennyit.
Hát ezt egyedül ti ketten tudjátok eldönteni, izgat-e, akarjátok-e, vágytok-e rá. Tanács: ELŐRE beszéljétek át a párotokkal a közös játékszabályokat, mi fér bele és mi nem, ki mit szeretne megélni benne.
Ismerőssel van előnye is, hátránya is. Előny, hogy ismered adott a bizalmi kötelék. Hátrány, hogy ha le akarjátok zárni a storyt akkor is úton-útfélen belebotlasz nem tudod csak úgy egy tollvonással leépíteni ha túlgondolja a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!