Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy pasi csinálja, akkor ő a világ királya, ha a nő, akkor egy utolsó r*banc?
Figyelt kérdés
Ne gyertek légyszi a zár meg a kulcs hasonlattal, mert nem a középkorban élünk. Úgy gondolom, hogy aki értelmesen és normálisan tud gondolkodni, az ilyen szempontból nem tesz különbséget - környezetemben nem is tapasztalok hasonlót -, de itt azt látom, hogy egy nő kiírja, hogy 1., 2. randin lefeküdt a sráccal, akkor rengetegen nekiesnek, hogy a másik azért hagyta el, mert könnyen adta magát, ő amúgy is egy r*banc, társaik. Tényleg érdekelne az ilyen kommentelők véleménye: komolyan nehéz a 21. században eljutni arra a szintre, ahol belátod, hogy a másiknak joga van eldönteni, mit szeretne kezdeni a testével. Ha nő, és az első éjszakán le szeretne feküdni valakivel és ez közös megegyezésen alapszik, akkor tegye, a szíve joga. Nem lesz ettől kevesebb. Mikor lehet már lerázni magunkról a sz*r neveltetéssel belénk ültetett, elavult elveket? Hadd tegye mindenki, ami jól esik neki.2022. aug. 30. 13:58
21/27 anonim válasza:
Egyszerűen azért, mert a világot a férfiak uralták mindig, érthető módon úgy alakították, hogy nekik legyen előnyösebb. Ha nőként szeretted a változatos szexet, akkor esélyes volt, hogy más gyerekét szülöd meg a férjednek. Meg lehetett volna ezt úgy is oldani, hogy a társadalom ezeket a pasikat bünteti, de azzal magukkal szúrtak volna ki, könnyebb volt a társadalmat úgy formálni, hogy a női nemet büntessék.
23/27 anonim válasza:
Szerintem pasiként nekem az a véleményem,hogy a nőnek ugyanolyan joga van a sexhez,akár már első randin,mint a pasinak!
Ettől még nem lesz pl ri..nc,vagy más egyéb jelzők!!!
A működik a kémia,akkor miért ne tegye meg a nő is!!!
De lehet,ez csak az én véleményem!
F
24/27 anonim válasza:
én szívesen megdugok egy csomó csajt, de ha csajomnak kéne választanom akkor nem választanék olyat akin átment az egész város
25/27 anonim válasza:
"én szívesen megdugok egy csomó csajt, de ha csajomnak kéne választanom akkor nem választanék olyat akin átment az egész város"
Igen tudjuk, kérdés arra vonatkozott, hogy ennek mi az oka.
26/27 anonim válasza:
#24 én meg nem választanék olyan pasit aki már mindenkit megdugott
27/27 anonim válasza:
A szexizmus bele van nevelve az emberekben sajnos.
Már az tabu és szégyelni való sokaknak ha egy nő szexuális életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!