Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha lelkiismeretfurdalásom van, hogy a párom keze hamarabb fárad el minthogy a kezétől elélvezzek?
Hüvelyi orgazmusom sosem volt még, marad a csikló. Párom egy ideig nem tudott kielégíteni de összecsiszolódtunk, a legjobb orgazmusaimat hozza.
Viszont olyan furcsa érzésem van mikor látom hogy a keze, ujjai teljesen elfáradnak és én meg csak elindultam és nem járok közel az orgazmushoz.
Ezeket a pillanatokat inkább élvezném, igazából annyira jól csinálja hogy nem is annyira vágyom magára az orgazmusra mindig.
Na de a lényeg: jogos a lelkiismeretfurdalásom hogy szegénynek elfáradnak az ujjai, a keze és csak úgy tudok elmenni? Nem mérem az időt de kb 5-6 perc aktív izgatás után kezdem sajnálni
(Ő teljesen támogató, minden vágya hogy orgazmusig vigyen)
24n
Ne már. Nekem mikor verem a pasim farkát, eszembe se jut, hogy elfárad a kezem.
Ennyi megerőltetést viseljen már el valaki, semmi okod bűntudatra.
#6 volt olyan hogy mikor abbahagyta (akkor nem mentem el) lerázta a kezét es az ujjait. Picit be is vörösödött.
De akkor azt hiszem csak kiélvezem és hagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!