Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "Vonzod a testem és a lelkem,H...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Vonzod a testem és a lelkem,Ha tetszik,tetszik, ha nem,nem akkor ez van" Mit jelent ha egy férfi ezt mondja az első találkozó éjszakáján?

Figyelt kérdés

A testi részt nyilván értem De ezt a lelkit nem

Ez a "randi" 3 napig tartott .

Azóta is tart a viszony .

De nem hozta fel többször

Én se mertem kérdezni,hogy pontosan hogy értette ezt . Legyintettem mondom biztos csak a vodtka beszélt belőle. ..

Nem hiszem hogy szerelmes lenne

Eleve lefektettük azt a szabályt hogy nem lesz köztünk több mint ami .

Egyikünk se célzott arra hogy többet akarnánk a másiktól így 2.5 év után.

El vagyunk ,jól érezzük magunkat egymással Kötetlenűl..

2022. aug. 27. 13:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A végére járhatnál annak, hogy eddig miért csupa bántalmazó kapcsolatod volt. Ha nem tévedek, ebben a szexkapcsolatban se egyenrangú partnerként veszel részt, inkább alárendelt vagy. Leértékeled magad.
2022. aug. 27. 18:23
 32/34 A kérdező kommentje:

31

Vonzom a barmokat .

Ebben a szex partner kapcsolatban jól érzem magam sose éreztette velem h kevesebb vagyok

Egy rossz szava nem volt hozzam nem bánt

2022. aug. 27. 18:30
 33/34 anonim ***** válasza:
Kötődsz hozzá, közben tudod, hogy semmi értelme, mert ez csak szex.
2022. aug. 27. 18:33
 34/34 A kérdező kommentje:

33as

Dehogy kötődik

De kivel dugsz szívesen aki normális veled vagy aki bántalmaz.

Ha kötődnék hozzá nem dugnék mellette mással is

2022. aug. 27. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!