Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Vonzod a testem és a lelkem,Ha tetszik,tetszik, ha nem,nem akkor ez van" Mit jelent ha egy férfi ezt mondja az első találkozó éjszakáján?
A testi részt nyilván értem De ezt a lelkit nem
Ez a "randi" 3 napig tartott .
Azóta is tart a viszony .
De nem hozta fel többször
Én se mertem kérdezni,hogy pontosan hogy értette ezt . Legyintettem mondom biztos csak a vodtka beszélt belőle. ..
Nem hiszem hogy szerelmes lenne
Eleve lefektettük azt a szabályt hogy nem lesz köztünk több mint ami .
Egyikünk se célzott arra hogy többet akarnánk a másiktól így 2.5 év után.
El vagyunk ,jól érezzük magunkat egymással Kötetlenűl..
Az első éjszakán mondta ezt
De azóta eltelt 2.5 év és azóta is összejárunk
" Eleve lefektettük azt a szabályt hogy nem lesz köztünk több mint ami . "
Ezekszerint nálad bukott a dolog, így 2.5 év után .
" Legyintettem mondom biztos csak a vodtka beszélt belőle. "
Pontosan, bár fura, hogy madjnem 3 éve k.félget téged és egy ilyet nem mersz tőle megkérdezni , vagy elmondani -.
Azt jelenti, b.szna , és kellett egy duma .
Nem bukott meg nálam semmi mert azzal a céllal találkoztunk hogy szex és más semmi .
2.5 éves szexpartner semmi több.
A duma nem kellett hisz én is a farka miatt találkoztam és találkozok vele a mai napig .
Nem nem kérdeztem meg tőle mert azóta nem is hozta fel én meg nem feszegettem nála ezt de bennem maradt a kíváncsiság
Pár vodka után értelmesen beszélni se tudott.
Valószínüleg azt tervezte mondani, hogy a tested és lelked is vonzó neki. (Azért hogy azt érezd, hogy komolyabb tervei vannak veled, azaz nem csak szexpartnernek akar, hanem barátnőnek.)
7es
Benyakalt egy üveggel és mégse látszott rajta normálisan összefüggően beszélt mint aki csak vizet ivott
Nem ertem miért akarta hogy ilyesmiben higgyek hiszen az én részemről is rendben volt hogy csak szex sőt ki is jelentettem neki még találkozó előtt hogy kapcsolatot nem akarok senkivel
9es de mi értelme van azt éreztetni hogy komolyabbat is akar ha eleve lefixáltuk hogy nem lesz semmi és mind2-nek jó csak a szex ..?
Helyes jó pasi jó megjelenésű jó dumája van kb minden sarkon kaphatna egy nőt pont nem az a típus akinek hitegetni kellene egy nőt h maradjon mindig egy punci mert mondom bármikor bármilyen nőt megkaphatna simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!