Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Vonzod a testem és a lelkem,Ha tetszik,tetszik, ha nem,nem akkor ez van" Mit jelent ha egy férfi ezt mondja az első találkozó éjszakáján?
A testi részt nyilván értem De ezt a lelkit nem
Ez a "randi" 3 napig tartott .
Azóta is tart a viszony .
De nem hozta fel többször
Én se mertem kérdezni,hogy pontosan hogy értette ezt . Legyintettem mondom biztos csak a vodtka beszélt belőle. ..
Nem hiszem hogy szerelmes lenne
Eleve lefektettük azt a szabályt hogy nem lesz köztünk több mint ami .
Egyikünk se célzott arra hogy többet akarnánk a másiktól így 2.5 év után.
El vagyunk ,jól érezzük magunkat egymással Kötetlenűl..
Nem érzek iránta semmit
Csak azért töröm a fejem mert sose hallottam még ilyet férfitól
Szerencsére nem az a nyálas romantikus típus..
A megszopatlak és felpakolni fogsz s g*címtől az már nála bók
De imádom h mocskos
Ezen kívűl én kapcsolatot nem tervezek vele ;)
Ő se velem
Amúgy se vagyok az esete
Ő a vékony fehér bőrű fekete hajú esetlen tetkós vagány csajokat szereti ..
Én meg pont az ellenkezője vagyok
1x kérdeztem tőle hogy miért engem nyüstől ha nem vagyok a repertoárba illő
Annyit mondott h szereti a kihívásokat .
14 lehet részben igazad van .
Viszont nekem sokkal kényelmesebb az ha nincs a nyakamon egy hímnemű egyed akire főzzek,mossak,takarítsak, cselédkedjek,meg rakjam szét mikor rottyant egyet,h b*szni akar
16 Nem a fejben vannak gondok
Ezek a tapasztalataim kapcsolatban élésről
Ha belül "összerakod" magad, akkor juthat ennél sokkal jobb is. Hidd el, megéri, különben úgy fogod érezni később, hogy elvesztegetted az életed.
Elhiszem, hogy ez a férfi csak testileg mozgat meg, és ez eddig így volt kényelmes, de ezt a kérdést szerintem azért írtad ki, mert már nagyon jólesne, ha valakit végre a lelked is érdekelne. Kellene egy társ.
Egy hosszabb szexkapcsolat ilyen szempontból akár csapda is lehet, mert ahhoz, hogy szintet lépj, és elkezdj ismerkedni, le kell mondanod a rendszeres, kielégítő szexről. Ami nyilván nehéz döntés.
18as
4 éve vagyok egyedül.
Nem lennék még 1x olyan bolond hogy kapcsolatba legyen bárkivel .
Kb 14-16 éves koromtól udvarolnak eddig 6 pár kapcsolatom volt. Belefáradtam ebbe nem akarok már senkit . Öreg vagyok én már ehhez
Élek szabadon nyugiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!