Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "Vonzod a testem és a lelkem,H...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Vonzod a testem és a lelkem,Ha tetszik,tetszik, ha nem,nem akkor ez van" Mit jelent ha egy férfi ezt mondja az első találkozó éjszakáján?

Figyelt kérdés

A testi részt nyilván értem De ezt a lelkit nem

Ez a "randi" 3 napig tartott .

Azóta is tart a viszony .

De nem hozta fel többször

Én se mertem kérdezni,hogy pontosan hogy értette ezt . Legyintettem mondom biztos csak a vodtka beszélt belőle. ..

Nem hiszem hogy szerelmes lenne

Eleve lefektettük azt a szabályt hogy nem lesz köztünk több mint ami .

Egyikünk se célzott arra hogy többet akarnánk a másiktól így 2.5 év után.

El vagyunk ,jól érezzük magunkat egymással Kötetlenűl..

2022. aug. 27. 13:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Kezdesz beleszeretni, ha ilyesmiken töröd a fejed. Ha azóta is ez volt a legérzelmesebbnek mondható megnyilvánulása, akkor ne reménykedj.
2022. aug. 27. 15:56
 12/34 A kérdező kommentje:

Nem érzek iránta semmit

Csak azért töröm a fejem mert sose hallottam még ilyet férfitól

Szerencsére nem az a nyálas romantikus típus..

A megszopatlak és felpakolni fogsz s g*címtől az már nála bók

De imádom h mocskos

Ezen kívűl én kapcsolatot nem tervezek vele ;)

Ő se velem

Amúgy se vagyok az esete

Ő a vékony fehér bőrű fekete hajú esetlen tetkós vagány csajokat szereti ..

Én meg pont az ellenkezője vagyok

1x kérdeztem tőle hogy miért engem nyüstől ha nem vagyok a repertoárba illő

Annyit mondott h szereti a kihívásokat .

2022. aug. 27. 16:05
 13/34 A kérdező kommentje:
Fullákolni *
2022. aug. 27. 16:05
 14/34 anonim ***** válasza:
Hát, most egy olyan gondolatom támadt, hogy egy alacsony önértékelésű nő vagy, aki magának se meri bevallani, hogy a szétdugatás és az ondónyeldeklés mellett azért vágyna arra is, hogy szeressék.
2022. aug. 27. 16:14
 15/34 A kérdező kommentje:

14 lehet részben igazad van .

Viszont nekem sokkal kényelmesebb az ha nincs a nyakamon egy hímnemű egyed akire főzzek,mossak,takarítsak, cselédkedjek,meg rakjam szét mikor rottyant egyet,h b*szni akar

2022. aug. 27. 16:27
 16/34 anonim ***** válasza:
Vannak itt gondok a fejedben
2022. aug. 27. 16:28
 17/34 A kérdező kommentje:

16 Nem a fejben vannak gondok

Ezek a tapasztalataim kapcsolatban élésről

2022. aug. 27. 16:31
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha belül "összerakod" magad, akkor juthat ennél sokkal jobb is. Hidd el, megéri, különben úgy fogod érezni később, hogy elvesztegetted az életed.

Elhiszem, hogy ez a férfi csak testileg mozgat meg, és ez eddig így volt kényelmes, de ezt a kérdést szerintem azért írtad ki, mert már nagyon jólesne, ha valakit végre a lelked is érdekelne. Kellene egy társ.

Egy hosszabb szexkapcsolat ilyen szempontból akár csapda is lehet, mert ahhoz, hogy szintet lépj, és elkezdj ismerkedni, le kell mondanod a rendszeres, kielégítő szexről. Ami nyilván nehéz döntés.

2022. aug. 27. 16:38
 19/34 anonim ***** válasza:
életem, ha a pia dolgozik bennünk, van hogy érzelgőssé válunk, és amúgy is, egy úgy megbsználaknál, jobban hangzik, hogy a lelked is vonz.lásd be hogy kicsit többet szeretnél a puszta szexnél, máskülönben nem emésztenéd magad egy 2, 5 éve piásan elejtett mondaton. ha ez megtörténik, talán értelme lesz annak a mondatnak is. de perszer lehet pusztán csak kanos volt, és biztosra akart menni azzal a bókfélével...
2022. aug. 27. 17:16
 20/34 A kérdező kommentje:

18as

4 éve vagyok egyedül.

Nem lennék még 1x olyan bolond hogy kapcsolatba legyen bárkivel .

Kb 14-16 éves koromtól udvarolnak eddig 6 pár kapcsolatom volt. Belefáradtam ebbe nem akarok már senkit . Öreg vagyok én már ehhez

Élek szabadon nyugiba

2022. aug. 27. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!