Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet arra a magyarázat hogy a szexet bírom kb fél óráig, de ha a barátnőm elkezd szopni szinte egyből elélvezek?
Teljesen igaza van a kettesnek.
Velem viszont nincs szerencséjük a csajoknak, mert engem meg nem is tudnak leszopni, a szájukba csak úgy tudok elélvezni, ha én dugom keményen a szájukat a saját ütememben vagy saját kézzel a szájukba verem.
Szex közben a mozgás, a pózok váltogatása mind mind eltereli
kicsit a férfi figyelmét, és ezzel elnyújtja az aktust.
Ráadásul a punci bármilyen feszes, és izgató is legyen
nem nyújt annyi ingert mint amit a nő a szájával tud csinálni.
"Nagyon jól csinálna! :) Az én szopásomtól is pillanatok alatt elsülnek a pasik. :) N"
Írta ezt Balázska a szűz férfi.
#2 Nem teljesen értünk egyet, de hát kinek a pap, kinek a papné. :D
Nálunk a szex van, hogy egy óránál is tovább tart, ha a párom épp bírja, amíg nedves vagyok, jól esik a testiség.
A szopást illetően, én imádok szopni, és nem szeretem elsietni a dolgot, ha a pasim bírja (márpedig nem szoktam neki hagyni, hogy hamar elsüljön), akkor egy óráig is nyalogatom. A pozitív visszacsatolást szerintem nem csak abban kell mérni, hogy elélvezik a srác, hanem ahogy tudtodra adja a tekintetével, mennyire élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!