Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós, formás testű lányok lenézik a nem bulizós, csöndes fiúkat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 06:05
1/7 anonim válasza:
Lenézni nem nézik szerintem csak nem fogjàk őt vàlasztani mert neki olyan kell aki eljàr vele szórakozni.. De kitudja nincsen erre szabàly
2/7 anonim válasza:
A csöndes fiú a csöndes lyányok után sóvárogjon és ne itt rinyáljon!
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak ha el van bszva a nevelés
Én anno mikor csinosabb voltam sose néztem le senkit
Inkabb próbáltam kommunikacióra birni
4/7 anonim válasza:
Aki csendes és visszahúzódó miétt mindig a bulizósokkal akar kezdeni?
Én is ilyen pasi vagyok, de sokkal jobb barátaim és barátnőim voltak, akik nem buliztak
Az meg hogy kikötöd hogy formás is legyen, ez főként nonszensz.
5/7 anonim válasza:
Nem nézik le, csak éppen unatkozni fognak egymás mellett. A csöndes otthonülő nem akar majd bulizni, a bulizós nem akar otthon ülni.
6/7 anonim válasza:
Nem néznek le,csak le vagy xarva!!
Eszre se veszik hogy ott vagy.Mint egy bogarat.Te szép csendben meghúzod magad ők meg kakálnak rád ,vagy arrébb tolnak ha útban vagy.
Levegő vagy.Egy észrevétlen senkibogár a sarokban.
7/7 anonim válasza:
Köszönjük az értelmes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!