Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányoknál esélye nincs egy olyan fiúnak aki nem bulizós?
Ismerkedtem egy csajjal és mondjam hogy én nem járok mert nem szeretem. Azóta el is tűnt.
Komolyan ennyire ez számít, ha valaki nem bulizik iszik, cigizik, dug össze vissza az már egy senki?
Olyat kell találnod aki ugyanúgy szeret inkább otthon lenni. Eléggé sok probléma lenne abból, ha te inkább otthon szeretsz ülni, ő meg inkább bulizni szeret. Én voltam így, osszejottem pár évvel ezelőtt egy ízig vérig bulizós csajjal, én inkább otthonülős vagyok. Sokat veszekedtunk abból, hogy már menne bulizni, én meg mindig lebeszeltem. Volt róla szó, hogy menjen el nyugodtan egyedül a barátnőivel, de neki úgy nem volt jó, mert ha kérdezik a barátnői, hogy mégis hol a pasid mit mondjon, hogy otthon gubbaszt?
Szóval sehogy sem volt jó ez...
Kb 2 évig húztuk, a vége felé már eléggé depressziós is volt, szetmentunk.
Szerintem a dugás, cigi, alkohol nem annyira befolyásoló tényező itt, ha tényleg normális a csaj akkor komolyan csak azt szeretné, hogy járj el vele. Amúgy nem olyan rossz dolog ez a bulizás, persze normális határokon belül...
kétszer, háromszor én is elmentem vele, nem mondom, hogy rossz volt, sőt, egyenesen jó volt, élveztem, hogy van társaság meg minden, de nekem sokkal több idő kellett volna, hogy hozzá szokjak ahhoz az "élethez".
Szerintem legyél kicsit belátóbb, de a csajnak is annak kell lennie...sajnos eléggé kevés már a megértő, türelmes lány, akik tekintettel vannak a másikra, hogy esetleg neki más élete volt, nehezebben oldódik, nehezebben nyit stb...
Szóval inkább keress otthonülőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!