Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szokott tartani egy kapcsolat, két húszon éves, bulizós fiatal között?
5 éve leszünk együtt a férjemmel 27-én.
17 voltam, ő 19 amikor összejöttünk. Rengeteget buliztunk. 1,5 éve házasok vagyunk és van egy 9 hónapos kislányunk. Szóval bármeddig tarthat.
Und már még könyörgöm.....
2 év 3 hónap 14 nap 20 óra az átlag.
Jobb?
2 hét és holtodiglan-holtomiglan között.
Mikor-kinek-hogy :).
Hát azért egy bulizós ember elég sokat sejtet magáról. Ha például nő, akkor nagyobb valószínűséggel kapható szexre.
Ez az, amibe én nem hiszek.
Oké, ha elmegy egy light-os after party-ra, vagy egy ismerősökből álló házibulira, még elhiszem, hogy nem fog semmit csinálni.
De aki például a siófoki Petőfi sétányra jár (bulizóna) aligha lehet hűséges. Ott erotikusan túlfűtött hangulat van, aki odajár, azt bele lehet vinni szexbe. Akkor is, ha van pasija.
Tisztességes nő max szétnézni megy oda. Aki viszont rendszeresen ott nyomja, arról nem hiszem el, hogy hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!