Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 50 fölötti nőgyógyásznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 fölötti nőgyógyásznak lehet izgató egy csinos, odalent ápolt, szép nő? Vagy ebben a korban már totál immunisak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10: ez most tudom, proli képzelgésnek fog hangzani, de én urológusnál is tapasztaltam érdekeset. Nő volt, kérte ugye, hogy feküdjek fel a vizsgálati ágyra, amikor még csak a nadrágom gomboltam ki, majd ő elkezdte lehúzni az alsómat. Fiatal, nagyon helyes nő volt, de azért na! 🤣
2022. aug. 26. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

A nőgyógyász a rendelési idején kívül kollégájának is besegít.A nap végén a jó doki kimerülten hullafáradtan megpihen egy padon a parkban.

Egyszercsak megjelenik egy csinos prosti és felajánja szolgáltatásait.A doki :Köszönöm kedves hölgyem de nem

élnék a lehetőséggel!!

De a nő csak nem tágít,és megpróbálja a férfit valahogy belevinni a dologba.

Uram ezt csak önnek teszem meg,senki másnak!Ha akarja akkor ingyen megmutatom a p.námat!

Kedves hölgyem!!Fáradt vagyok.Túlóráztam sokat!Szeretnék pihenni egy kicsit szép csendben egyedül!!

Bocsásson meg de én akkor sem akarom látni a p.náját ha fizet érte!!!

2022. aug. 26. 09:35
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező !

Eü ben dolgozok nálunk bugyira vetköznek a nők 10 éve csinálom teljesen mindegy ki hogy néz ki naponta kb 60 nőt látok így. Magánéletre anyira hat ki hogy mivel én szolítom őket bent névszerint nem maradnak meg a nevek mármint ismerősöké, sexuális élet teljesen jó a barátnőmmel. Viszont ha azért kérdezted hogy szégyelős legyél e ne legyél nekünk egy munka gyorsan vetőzz megnézi a doki huzzál ki jöjön a következő végezünk mihamarabb kb enyire fognak a kinézetedre figyelni.

2022. aug. 27. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:
#13: kamu. Egészségügyben dolgozóknak soha nincs ennyire rossz helyesírása.
2022. aug. 29. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!