Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 fölötti nőgyógyásznak lehet izgató egy csinos, odalent ápolt, szép nő? Vagy ebben a korban már totál immunisak?
A nőgyógyász a rendelési idején kívül kollégájának is besegít.A nap végén a jó doki kimerülten hullafáradtan megpihen egy padon a parkban.
Egyszercsak megjelenik egy csinos prosti és felajánja szolgáltatásait.A doki :Köszönöm kedves hölgyem de nem
élnék a lehetőséggel!!
De a nő csak nem tágít,és megpróbálja a férfit valahogy belevinni a dologba.
Uram ezt csak önnek teszem meg,senki másnak!Ha akarja akkor ingyen megmutatom a p.námat!
Kedves hölgyem!!Fáradt vagyok.Túlóráztam sokat!Szeretnék pihenni egy kicsit szép csendben egyedül!!
Bocsásson meg de én akkor sem akarom látni a p.náját ha fizet érte!!!
Kedves kérdező !
Eü ben dolgozok nálunk bugyira vetköznek a nők 10 éve csinálom teljesen mindegy ki hogy néz ki naponta kb 60 nőt látok így. Magánéletre anyira hat ki hogy mivel én szolítom őket bent névszerint nem maradnak meg a nevek mármint ismerősöké, sexuális élet teljesen jó a barátnőmmel. Viszont ha azért kérdezted hogy szégyelős legyél e ne legyél nekünk egy munka gyorsan vetőzz megnézi a doki huzzál ki jöjön a következő végezünk mihamarabb kb enyire fognak a kinézetedre figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!