Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek ezt?
Figyelt kérdés
Amikor a nő szex közben mélyen a szemedbe néz, szorít a kezével, remeg a gyönyörtől.
Van olyan férfi, aki megéli még ezeket a pillanatokat, vagy csak én találkozom felszínes alakokkal?
2022. aug. 24. 20:51
12/25 anonim válasza:
Amit írtál az filmbe illő.
Fene sem fordít ennyi időt erre, jobb rajta mielőbb túllenni aztán jöhetnek a kedvenc hobbijaim.
F.
13/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, de nem akarok senkit se privátban lenyűgözni, sem megb.szatni magam innen senkivel...
2022. aug. 24. 21:32
14/25 anonim válasza:
Nem kell lenyűgözni. Igazold, hogy puncid van. Ennyi. Különben töröltetem a kérdésedet
17/25 A kérdező kommentje:
Mi van, te vagy itt a főnök, a döntőbíró, hogy melyik kérdés maradhat? Tőlem töröltesd, nem izgat, a puncimat meg úgyse fogom lefotózni senkinek, idióta...
2022. aug. 24. 21:36
18/25 anonim válasza:
viszkis einstein megerőszakoljalak??? te trágár!
19/25 viszkis_einstein válasza:
21 es válaszoló torkodba élvezek
20/25 Noren1989 válasza:
Mondjuk viszkis most élvez a sajàt torkàra 🤣 szóval lehet még érdekes ez az este 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!