Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy szeretitek jobban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Orális szex befejezését hogy szeretitek jobban, ha még a nő szájában van a farkatok és úgy élveztek el, vagy inkább a kezével csinálja és a nyelvére engeditek az ondót?

(Kort írjatok légyszi.)

2022. júl. 18. 00:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Én nem szeretem, nekem ezzel csak nagyon rossz élményeim vannak.

:(

2022. júl. 18. 00:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jobb szeretek a szájba élvezni, ha engedik. A lenyelés teljesen mindegy de ezt nagyon szeretem :)

30F

2022. júl. 18. 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugy a legjobb ha veri, de a vége bent a szájban.
2022. júl. 18. 00:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyen a szájában! Akkor is amikor lenyeli!

45F

2022. júl. 18. 00:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak olyan volt, hogy a nő(k) szájában élveztem el. Nem én kértem, így alakult.
2022. júl. 18. 00:24
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem ragaszkodok hozzá hogy kinyújtott nyelvel várja a spermám érkezését. Jobb szeretem amikor szájjal rádolgozik, és amikor elélvezek, csak magába engedi, úgy hogy a farkam a szájában van. Utána esetleg még egy kis szopás hogy nyelvel összegyűjtse a szájában a spermát a lenyelésre, és hogy szép tiszta legyen a farkam szopás után. Szeretem ha a lány lenyeli. De pl volt egybolyan exem is aki rendszeres köpködő volt. Valamiért neki nem ízlett a spermám. Talán az akkir érkezésem miatt... Másnak nem volt gondja vele. Volt aki velem is megkóstoltatta direktbe, és pl szopás utáni csókkal is... Egyáltalán nem volt semmi baja... Sőt, kifejezetten sejmes érzés volt... Szóval máig nem értem. 😅 Jobb ha lenyeli. (:
2022. júl. 18. 00:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tartsa végig a szájában amíg élvezek, amíg lehiggadok közben fejjel mozogjon rajta lágyan. Nem kell torokig levenni közben. Nekem ez a legjobb.

45f

2022. júl. 18. 07:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Az én párom nem szereti a spermát.Viszont nagyon jól tud szopni.Ergó nem fogom a szájába spriccelni.De kézzel remekül ki tud elégíteni.
2022. júl. 18. 08:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csajom imádja a szájába kapni. Általában utolsó pillanatig csinálja kézzel, és mikor már jön a spricc, a szájába veszi, így tudok elélvezni. 26f
2022. júl. 18. 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Így is, úgy is, ahogyan neki is kellemes.
2022. júl. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!