Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az inkább szűknek, vagy az inkább tágnak számító puncit szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 12:39
A kérdező szavazást indított:
Az inkább szűket jobban szeretem
Az inkább tágat jobban szeretem
54 szavazat
1/15 anonim válasza:
A szűk valami eszméletlen érzés, amikor behatolok
2/15 anonim válasza:
Inkább tágabb :) bátrabban lehet vele játszani:)
Nem fiú vagyok bocsi :D
3/15 anonim válasza:
az enyém nagyon szűk és eddig minden pasim odáig volt érte.
28N
4/15 anonim válasza:
A tágabbat ami csatakos nagyon tág. Imádom
5/15 anonim válasza:
Az enyém szűkebb és eddig mindenki imádta. :)
L
6/15 anonim válasza:
A szűk addig jó amíg a csajnak nem fáj. Ha már annyira szűk akkor ugye nincs szex...
7/15 anonim válasza:
A szűk iszonyat jó érzés behatoláskor. Mozgás közben már ugyanolyan, mint bármelyik másik, feltéve, ha jó lucskos.
De a tággal sincs semmi baj, abban viszont tovább bírja az ember.
9/15 anonim válasza:
A tág punci nem punci...az inkább egy szatyor, vagy egy zsák, de punci semmiképp szerintem.
10/15 anonim válasza:
akik lepontozzák a szűk puncis nőket, azoknak gondolom szatyruk van, amiben egy IFA is meg tudna fordulni:DDDDD csórik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!