Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, szeretitek a nap különböző óráiban fogdosni a párotokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például a kanapén pihenve, nem szexuális célzattal.2022. jan. 18. 17:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, gyakran
Nem, soha
Párom nem szereti ezért nem csinálom
Annyira nem jön be, pedig a párom szereti
17 szavazat
2/8 anonim válasza:
Én mindig szoktam a párom mellet vagy popsiát fogdosni.
Én is és ő is szereti.
3/8 Hippodrom válasza:
20 év házasság után is határozottan igen.Egy érintés,vagy csók mindig kell,hogy legyen csak úgy spontán.Kanapén,konyhában,folyosón bárhol ahol összefutunk a házba.
4/8 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretem a fenekét markolászni, illetve a testét simogatni.
5/8 anonim válasza:
Hát én simán ellennék egész nap így. Fogdosni a cicit, popsit, puncit simogatni....
6/8 anonim válasza:
Alapban nem vagyok egy érintkezős ember puszit sem szívesen adok senkinek, viszont ha van valakim bepótolom elmegyek mellette végigsimítom a hátát adok random puszikat nem számított öleléseket stb
7/8 anonim válasza:
Háát, most elképzeltem a budin, meg a szülői értekezleten a szitut.
8/8 Mkdir válasza:
Nem bakker nem soha!!! Mif*szom kérdés ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!