Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan szeretitek az orális szexet?
Figyelt kérdés
Aki szeretné, az válaszban nyugodtan kifejtheti.2022. jan. 27. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Lassan, erotikusan
Keményen, vadan, gyorsabb tempóban
Mélytorkozással
Kényszerfranciával
Sokat használja a nyelvét a nő
A kezével is rásegít
A golyóimmal is foglalkozik
Nem szeretem az orált
Leírom kommentbe
18 szavazat
1/3 sandrisbp válasza:
Lassan, erotikusan, a kezével is rásegítve, és a zacsimat/golyóimat is simogassa :). Ha a nyelve is aktív, az is csak plusz :).
De itt csak egyet lehetett ezekből választani :(.
A kényszerfranciát meg mélytorkosat utálom, nézni is rossz, nem hogy benne lenni.
3/3 anonim válasza:
Szeretem amikor barátnőm térdel előttem és egyik kezével húzgálja, közben pedig szopja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!