Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti hogy szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hogy szeretitek jobban a lovaglást?

Figyelt kérdés
Ha a lány fel és le próbál mozogni, vagy ha inkább rátok ül és előre meg hátra mozgatja a csípőjét?
2021. okt. 9. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
A fel -le mozgás sokkal nagyobb ingert és élvezetet okoz!
2021. okt. 9. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretem ha átengedi magát az érzésnek és csinálja ahogy jólesik.
2021. okt. 9. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen rám fekszik, szorosan magamhozölelem, a csipőjét kicsit megemeli és alulról verem be neki.

Ha csak előre hatra mozog akkor nincs olyan inger és idővel lankadok.

2021. okt. 9. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Fel-le.. az előre hátra csúszkálás nekem semmilyen érzetet nem okoz, le is kókadok olyankor.
2021. okt. 9. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem még csak olyan volt, aki előre-hátra mozgott. Nekem kényelmetlen, nem vagyok valami vaskos alkat és úgy árzem, agyonnyom a nő. Tudom, gáz. De hagytam, hogy úgy csinálja, mert nyilván azért csinálta úgy, mert akkor izgatja a csiklóját is. A fel-le nekem jobban tetszene, na de majd egyszer..
2021. okt. 9. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

A lovagló akkor jobb, ha nagyon kanos vagyok, mert akkor bármit csinálhat, totál mereven áll.

Ha picit fáradtabb vagyok, akkor jobb, ha én irányítok, akkor más poziciót választok, ha rajtam múlik.

2021. okt. 9. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Azt szeretem, ha alaposan tekergeti a lány a csípőjét, néha gyengédebbet, következő pillanatban jó erőset belecsavar, határozottan tekeri, hogy kihegyezze alaposan a péniszemet. Ne csak előre és hátra mozogjon a farkamon, hanem le és fel is, ezt leginkább akkor tudja megcsinálni, ha felguggol, kapaszkodik a vállaimba. Persze ekkor én, mint férfi rámarkolok alulról a popsira erősen, segítem tartani és motiválás gyanánt jó csattogósan rá is csapok olykor mozgás közben. Aztán van, hogy megállítom a nőt, és én mozgok alatta keményen, néha a csípőmet is tekergetve. A legjobb, amikor játszik guggolva a nő a farkammal, épp hogy csak a makk hegyébe ül bele és így körözik rajta, majd kegyelemdöfésül tövig belecsücsül és kezdi a tekergést vadul. Amikor nem guggolva van a farkamon, hanem hagyományos lovaglóban, imádom azt is csinálni, hogy magamra borítom a nőt, egyik kezemmel összefogom a háta mögött a csuklóit, másik kezemmel a hátát simogatom, vagy átkarolom, esetleg a tarkóját fogom, és így döföm. De azt is imádom, miközben lovagol, széthúzom a farpofákat, és jól megujjazom a popsiját keményen, vagy csak benntartom egyik ujjamat, miközben rajtam mozog, persze csak miután megnyálazta rendesen. F
2021. okt. 9. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, ha elengedi magát, és használ, ahogy neki jól esik, én meg nézem közben az arcát, és rohadtul élvezem a műsort. 😊
2021. okt. 9. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!