Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy szeretitek ha meglovagol egy nő? Számotokra milyen a jó technika? Valaki részletesen le tudná írni nekem? Tudom, hogy mindenkinél más. Ezért kerdezem.
azt szeretem, ha maga illeszti be magának, beleül lassan, majd előre hátra mozog, csúszkál, s közben a kezei a hajában, hogy feszüljön a melle, s játszom a mellével, csiklójával, vagy a csipjét fogva irányítom a ritmust.
40+ F
Igazán ez nálam változó.
Van hogy azt élvezem, hogy tövig benne ül és csak hullámzik (nem tudom jobban megfogalmazni) rajta. Van hogy azt mikor rám hajol és közben teljes hosszabban ki be jár.
Ami a Best, mikor felguggol és úgy rugózik benne (ez eszméletlen, de sokáig nem lehet bírni)
Ami még elképesztő de ez már szubjektív, mert nem mindenki szereti, mikor kérdezés nélkül puncibol atrakja anál a.
Úgy ahogy a legjobban élvezi. Ez nagyon változó.
Azt szeretem nézni ahogy játszik vekem, magával közben élvez.
Számomra az a jó, ha van benne erőteljes csípőmozgás. Szóval ne csak fel- le..
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!