Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az anál lovaglóban? Szeretitek vagy inkább más póz?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 14:10
1/11 anonim válasza:
én már próbáltam, de nekem nagyon nem jött be
2/11 anonim válasza:
En csak a parom helyett tudok beszelni. Idezem: “rohadtul szar”. :D
Illetve nekem sem volt tul kenyelmes, ha analis szex akkor kutyapoz, nekunk csak az valt be, de egy ido utan unalmas volt ezert kiprobaltuk a forditott lovaglo pozt, az viszont jo volt neki is meg nekem is. :)
23F
5/11 anonim válasza:
Nem túl ideális, mert ahogy lovagolsz a combizmaiddal - a póz jellegéből fakadóan - összébbszorítod az ánuszod.
6/11 anonim válasza:
Szeretek, de úgy, hogy a kezemmel megtámaszkodom a combjain.
7/11 anonim válasza:
Addig jó amíg te adod az ütemet, meg hogy milyen mélyre mehet, de ha elfáradsz, és nem szereted ha mélyre megy, pózt kell váltani. Amúgy próbáld ki, hogy hason fekszel, és a párod hátulról rádsimul. Úgy még én is élvezem.
9/11 anonim válasza:
Az én barátnőm így nem tudott beleülni, pedig a kis-kanál-nagy kanál oldal fekvős pózban elég könnyem megy neki az anál (persze ott sem dugom tövig, csak 3-4 cm-re, és finom ütemben, de így Ő is nagyon élvezi).
10/11 anonim válasza:
A kedvesemet általában addig izgattam, simogattam, ujjazgattam, sok sikosítóval, olajjal, nyállal, amíg általában magától felnyársalta rá magát. Isteni volt. Most klímax van 1000-rel. Alig várom hogy vége legyen. A szex most erősen konvergál a 0-hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!