Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak lovaglóba bírom sokáig?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy amikor a barátnőm lovagol rajtam és vagy ő vagy én mozgok, igazából mindegy akkor bírom folyamatosan akár 20 percen keresztül is, ha meg mondjuk misszionáriusban vagyunk akkor 5 mozdulat. Bármennyire is rám szorít, akkor is bírom lovaglóba szóval szerintem nem az inger kevesebb. Ötlet? Köszi! 22F2019. jún. 4. 20:25
1/4 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, ezzel én is így vagyok:))
2/4 anonim válasza:
Mert lovaglóban kevesebb inger ér. Kevésbé szorít a punci
3/4 anonim válasza:
Én ott szabályozni tudom, mivel nem érzek sokat mehet soká is, de lehet két perc is, ha közben becsukom a szemem és fantáziálok.
4/4 anonim válasza:
Mert lovaglóban nem te irányítasz, nem úgy vannak a mozdulatok, nem olyan a tempó ahogy neked a legjobb lenne, hanem a lány irányít és a saját kielégülésére koncentrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!