Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti szeretitek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szeretitek ezt?

Figyelt kérdés

Amikor a nő szex közben mélyen a szemedbe néz, szorít a kezével, remeg a gyönyörtől.

Van olyan férfi, aki megéli még ezeket a pillanatokat, vagy csak én találkozom felszínes alakokkal?

2022. aug. 24. 20:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekem kifejezetten tetszene.
2022. aug. 24. 20:54
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Rég volt már benne részem sajnos, de nyilván nagyon szeretem látni az élvezetet a partneremen. Nem tudom mekkora f*szkalapnak kell lenni hozzá, hogy ne akard a másik élvezetét.
2022. aug. 24. 20:55
 3/25 StevenUp ***** válasza:
77%

Nekem két napja hasonló szituban karmolták szét a hátam.

Engem feltüzelt. Csak most nehéz hátradőlni a székben 😀

2022. aug. 24. 20:56
 4/25 anonim ***** válasza:
46%

Én meg rég találkoztam ilyen Nö vel!

Az első jó dolog amit ma magamra érthetek!

Nem vagyok felszínes!

Most írnék privátot kedves kérdező! De mivel soha sincs válasz, feladtam. Normális nem egy két soros ember vagyok!

2022. aug. 24. 21:04
 5/25 A kérdező kommentje:
Írj!:)
2022. aug. 24. 21:06
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
Még szép, hogy szeretem. Bár régen volt benne részem
2022. aug. 24. 21:08
 7/25 A kérdező kommentje:
Ki dögöljön meg és miért?:)
2022. aug. 24. 21:14
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

Pont ez ami annyira felizgat ha látom a gyönyört rajta!

De rég volt ilyen.

2022. aug. 24. 21:15
 9/25 A kérdező kommentje:
A kedves 9-es biztos magából indult ki😇
2022. aug. 24. 21:16
 10/25 anonim ***** válasza:
33%

Egyrészt az a gond a kérdezővel, hogy talán mégsem nőnemű. Másrészt (kiindulva abból hogy valami privátvadász, túljátszott intellektusú kanegér) egyáltalán semmi tapasztalata a való világról.

Mondom neked öcsi, hogy mi az ábra: A femaleorgasm.com az egyáltalán nem "all real" és végképp nem "all the time" 🤣

Hagyjuk már az ilyen remegéseket stb. Csiklóorgazmus előtt van, ha jól nyalsz VAGY nagyon ki van éhezve a kisasszony. Egyébként még ez sem minden nőnél van igy. Van aki egyáltalán nem remeg, és hüvelyi orgazmuskor sem.

Az is nagy tévhit hogy a hüvelyi orgazmus pillanataában összehúzódik a hüvely... Ez nem mindenkinél van. Sőt, sokaknál (tapasztalataim alapján legalább 50%) pont hogy akokr ernyed el, és lazul ki (főként a bejárat körül). Persze, utána legtöbbeknél megfeszül, összerántódik, de az már az orgazmus UTÁN van.

Azt hiszem ennyi. Csajok, óvatosan a kérdezővel. Sóher prostihoz menni

2022. aug. 24. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!