Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen bdsm fantáziáitok vannak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bdsm fantáziáitok vannak?

Figyelt kérdés

Mik a legdurvábbak? Miket sikerült átélnetek. Van kedvetek beszélgetni a témában?

21/L

2022. aug. 24. 20:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy csapat lánynak szolgálni valami bulin, úgy hogy csicskáztatnak mindenfélével, miközben szórakoznak, játszanak, de lényegében tudomást se vesznek rólam, csak "használnak".
2022. szept. 15. 12:49
 32/39 anonim ***** válasza:
51%
Privátba írok, de nagyon durvák itt nem osztom meg... És a legnagyobb része tapasztalat... 23n
2022. szept. 17. 21:26
 33/39 anonim ***** válasza:
25%

Egy Tini Szolgálólány, aki teljesíti az óhajaim. Nem csak a szexben.

48+Ffi

2022. szept. 17. 21:40
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló, mint a 31-esnek és izgalmas lenne ha roma csajok lennének. (41F)
2022. szept. 17. 21:43
 35/39 anonim ***** válasza:
50%
34 Miért fontos, hogy roma csajok legyenek?
2022. szept. 18. 16:50
 36/39 anonim ***** válasza:
91%

Mivel igazán domináns férfivel még nem voltam, így nem tapasztalat, de ez izgat: térdelni a másik előtt meztelenül, miközben a partnerem a kezébe veszi a farkát és közelít a szám felé. Ha épp nem tátom el eléggé, vagy vmi nem tetszik neki, ad egy jó csattanós pofont, aztán egyből erősen dugni kezdi a számat. Természetesen ha túl hangosan fuldoklom a farkától, azért is megüt, vagy azzal büntet, hogy kihúzódik, a tarkómnál fogva leszorít a földre és azt mondja, semmire se vagyok jó. Ha pedig elég meggyőzően könyörgök, talán leszophatom. De megdugni csak akkor fog, ha igazán nagyon nagyon jó kislány vagyok, ahhoz viszont több kell :/

Most hogy így leírtam, döbbentem rá, hogy komplett nőjogi szervezetek harcolnak mindezek ellen😂

2022. szept. 18. 19:08
 37/39 anonim ***** válasza:
35-ös, nem tudom pontosan megmagyarázni:)
2022. szept. 18. 21:57
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

"36

Ha tényleg lány vagy, akkor írj és beszéljünk!:)

40+ os dominás, fetisizta férfi.

2022. szept. 19. 00:26
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan Domot szolgálni az élet minden területén, 0-24 ben, aki szereti a szerepjátékokat, és néha arra kérne, hogy mondjuk öltözzek be diáklánynak, ő meg tanár lesz, vagy szobalánynak stb.

17L

2022. nov. 26. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!