Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen szexuális fantáziáitok vannak amiket egy férfi nehezen vagy alig hinne, vagy furcsának találná?
6
Ja, főleg attól a hapsitól fog kapni, aki havonta jön a "mi van ha csak nyalni akarok" kérdéseivel...
-nyalás élvezésig
-5 percnél hosszabb menetek
-második menet
-enyémhez hasonló magasabb libidó, tehát nem heti 1-2 szex
Sajnos volt, aki ezeket bizony furcsának találta
Nekem is pisiszex, és én is kapni szeretném: a számba, a testemre, a hajamba, mindenhova.
És olyasmire szoktam masztizni, hogy egy férfit folyamatosan leszopok, de én nem kapok semmit, magamhoz se érhetek, meg se dug, csak magára figyel és kb egész nap szopnom kell, ahányszor csak megkíván. Ez nem tudom, milyen lenne a valóságban, de így képzeletben nagyon tetszik😆.
BDSM nekem is sokszor jár a fejemben a szub oldalról, hogy verbálisan aláznak, pofoznak, térdre kényszerítenek meztelenül és ráverik az arcomra, a hajamnál fogva szopatnak, amíg a nyálam patakokban nem kezd folyni, elverik a fenekemet fakanállal/tenyérrel, kontrollálják az orgazmusom akár több órán át. Meg olyanokra izgulok fel mindig, hogy elképzelem, hogy valamit rosszul csinálok, és a férfi (akit Atyámnak kell hívnom), azt mondja "azt hittem, egy értelmes kislányt kell megnevelnem, de csak egy ócska r.ibanc vagy, semmi több" és kiszabna egy büntetést, mondjuk légzéskontroll, vagy keményen megszopat, esetleg csak a fenekemet használja egész nap, a puncimhoz hozzá se ér.
Aztán miután ezeket megcsinálta, a nap végén lefürdeti az elhasznált testemet, ágyba dug, bebújik mellém, bekapcsolja a telefonján a Nyomi szerencsétlen utazásai meséből azt, amikor Bütyök cukorfüggő lesz és arra alszunk el összegabalyodva. Reggel pedig elvisz munkába és élvezettel nézi, ahogy besántikálok.
Ezekből eddig egy se teljesült és valszeg nem is fog😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!