Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdezzek rá a kolléganőmnél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek rá a kolléganőmnél?

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőmmel egész jó a viszonyom. Sokszor szívjuk egymás vérét. Nincsen párja, sokszor olvas erotikus könyveket. Amikor rákérdeztem mit olvas, totál zavarban volt szegény, aztán mondta hogy kérdezne valamit. Az volt a kérdése, hogy a férfiak szeretnek-e osztozni egy nőn. Én mondtam neki, hogy én nem vagyok ennek a híve, de egyén függő a dolog. Aztán másról beszéltünk és valahogy feljött, hogy az exének nagyon kicsi volt...

Megvan köztünk a kémia, de mivel kolléganőm nem tudom, hogy menjek bele abba, hogy lefeküdjünk. Nem találkozunk napi szinten, de ezzel a helyzettel jó lenne kezdeni valamit. Tudom tudom házi nyúlra nem lövünk. Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

ma 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha most azt mondjuk, hogy ne kúrd meg és mégis olyan helyzetbe kerültök, akkor azt fogod neki mondani, hogy "bocsi, a gyakorin nem engedték"? Felnőtt emberek el tudják dönteni, mit akarnak és tudják a helyzetet kezelni.
ma 15:39
 2/7 anonim válasza:
93%
Attól függ. Mennyire jó a kapcsolata a főnökkel például? Később lehet ennek hátránya is. Ettől függetlenül szerintem ne hagyd ki. Csak okosan. :)
ma 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
"Tudom tudom házi nyúlra nem lövünk. Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?" - De viszont ahhoz képest ismerkedni meg nem lehet sehol. Hogy sokan ezt mondják, és vallják is? Az utcákat kivéve, Nincs egy olyan hely a országban, ahol lehetne valakit bármire is felszedni. Ahhoz meg már eléggé nagy pofátlanság kell, hogy valaki utcán merjen odamenni idegenhez. Én igénybe vettem a társkereső szolgáltatást. De annak is nagyon örültem volna, ha a volt egyoldalú szerelmem nem a volt főnökömhöz ment volna hozzá, hanem nekem lett volna merszem még azelőtt randira hívni.
ma 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És azt is megkérdezte, hogy neked mekkora?
ma 16:24
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 igen. Mondtam neki viccesen hogy nekem csak egy pattanás méretű van. Elpirult és nevetett egyet
ma 16:47
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Olyanok hivatkoznak a kémiára, akik még sohasem tapasztalták, csak valami kis vonzalomféleséget. Megsúgom neked, ha egyszer VALÓBAN ott lesz a kémia, nem fogsz gondolkodni, hogy hogyan tovább.
ma 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:

A kollégákkal való szexnek előnye, de hátránya is van. Előnye, hogy ismered, van egy alap bizalmi kötelék, sűrűn találkozol vele, könnyű megoldani hogy összefussatok, van közös téma stb. - pont mint egy évfolyamtársaddal az egyetemi évek alatt.

A hátránya, hogy ha valamelyik fél le akarja zárni a storyt akkor is össze fog futni a másikkal a munkahelyen, s esetenként még együtt is kellene dolgozni. Na itt jönnek a bökkenők. Nagyon sokan hiába felnőttek életkorban, de ne képesek korrektül kezelni egy szakítást.

ma 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!