Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bdsm fantáziáitok vannak?
Figyelt kérdés
Mik a legdurvábbak? Miket sikerült átélnetek. Van kedvetek beszélgetni a témában?
21/L
2022. aug. 24. 20:40
11/39 anonim válasza:
Hát én még mindíg a toalettre szavazok. Absz tabumentesen jöhet bármi a nőből.
12/39 anonim válasza:
"6 vagyok ez nem fantázia, mert már megvoltak.
Nem kérek privátot, domináns, fetisiszszta, endorfin
13/39 anonim válasza:
9. Ez nekem is tetszene, de inkább egy milf mommyval ^-^
14/39 anonim válasza:
Nekem egy olyan vágyam lenne hogy úgy szexelni hogy mind a ketten be vagyunk öltözve tetőtől talpig olyan fényes ruhába tán cica ruhának hívják, ha jól tudom. Meg persze lehetne olyan hogy ugyan ilyen ruhába ki is lehetnék kötözve is és a többit a párommal bizom:)! Furcsa ez szerintetek?
15/39 anonim válasza:
Nekem olyan vágyam volt hogy nem lépnek le egy beszélgetés közepén az emberek! Ez ma 10:44 kor megint meghiúsult!
16/39 anonim válasza:
15. Itt ilyenek az emberek! Arc nélkül könnyű mindent is..
17/39 anonim válasza:
Egy fiatal sub lány bevezetése a bdsm világába, együtt megkeresni a határait.
18/39 anonim válasza:
Hogy egyszerre többen használjanak, 22/l
19/39 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék, hogy milyen lenne dominánsnak. A páromnak nem jött be.
20/39 anonim válasza:
Egy fiatal sub párt akarok dominalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!