Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bdsm fantáziáitok vannak?
Figyelt kérdés
Mik a legdurvábbak? Miket sikerült átélnetek. Van kedvetek beszélgetni a témában?
21/L
2022. aug. 24. 20:40
21/39 anonim válasza:
Na már ide is begyűrűzött ez a mondat végén "is"- ezés. Mindíg jön 1-2 évente valami fölösleges szóhasználat. Az előző az "igazábol" -ozás volt. Mindenki majmolja a másikat.
22/39 anonim válasza:
22. Talán azért mert nem olvasunk már annyit, mint az elődök tették. Gyengül a szókincs, ez teljesen normális. Ezen fennakadni? Pfff..:D
Azon nem akarsz fenn hogy mennyivel csökkent az IQ az utóbbi években? Lol.
23/39 anonim válasza:
De, sokminden zavar, hidd el. Csak most ez jött szembe
25/39 anonim válasza:
Meztelenül kellett a subomnak arccal a falhoz állnia. Imádom a lábujjhegyen állatást. Szép vádlit csinál. Mondtam neki, hogy találja ki, mit várok el, hány percig kell bírnia így állni. Az elvárásomat leírtam egy cetlire és a lánynak a foga közé kellett szorítania. Mondtam, hogy fél percenként szijjal a fenekére húzok, hogy tudja kb. mennyi idő telt el. A végén megnézzük, hogy az elvárt idő és a teljesített idő mennyire tér el egymástól és minden 10 másodpercért egy csapàst kap lovagló pálcával büntetésből. Kitett magáért, percekig bírta, meg is dícsértem. A cetlin ez állt: "0 másodperc, mert cukorból vagy" Domináns férfi, 56.
26/39 anonim válasza:
Kerdezo a 21 utani l az lajoskat jelent?
27/39 anonim válasza:
Fiatal törékeny szubmisszív "Tinilány"-ból engedelmes, szófogadó szolgálólányt "csinálni".
48+/ffi
28/39 anonim válasza:
Nekem nincs túl vad vágyam csak a teljes alá rendeltség ki kötözve (mondjuk azt el is kell nálam érni hogy hallgassák szeretek szemtelenkedni )
18/L
29/39 anonim válasza:
Partner generálta új dolgok!
30/39 anonim válasza:
#28!
Imádnék "betörni" egy ilyen pimasz Tinilányt! 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!