Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak kértetek már olyat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak kértetek már olyat a partnertől,hogy hagyja meg a szőrt a punciján?

Figyelt kérdés

Tőllem már igen kérték.

Meglepődtem de meghagytam neki .

Felcsillant a szeme. Kb falta a puncimat

Ti milyen puncit szerettek ?

2022. aug. 24. 09:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb a csupi jön be!
2022. aug. 24. 10:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Számomra csak a csupasz punci. A nők többsége is a csupasz farkat szereti. Így vagyunk kvittek
2022. aug. 24. 10:23
 13/23 anonim ***** válasza:
27%

Nos, nem is kell több bizonyíték a szőrfetisiszták létezésére.

A 7-es objektív és tényszerű kommentjének lepontozása önmagáért beszél.

Nem tetszik nekik, hogy ha valaki esetleg más véleményen van (holott semmit sem mondott a szőrzet ellen), máris lepontozzák, bár cáfolni egy szavát sem tudják.

Na ez a gáz, nem a szőr, vagy a szőrtelenség.

2022. aug. 24. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
#11-12: csak várjatok egy kicsit, mindjárt le is pontoznak majd titeket, mert hogy mertek ti más ízléssel bírni, mint a szőr-pártiak :)
2022. aug. 24. 10:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nos, nem is kell több bizonyíték a szőrfetisiszták létezésére.

A 7-es objektív és tényszerű kommentjének lepontozása önmagáért beszél.

Nem tetszik nekik, hogy ha valaki esetleg más véleményen van"

Neked sem tetszik az, hogy mások más véleményen vannak. Különben le sem írtad volna a 13-as válaszod. Én a 7-es választ nem tartottam sem objektívnek, sem tényszerűnek, ezért lepontoztam. Béke.

2022. aug. 24. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

#15: Ne keverd a szezont a fazonnal. Sehol nem írtam olyat, hogy zavarna hogy valakinek a szőrös tetszik, vagy épp a szőrtelen. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez.

Az, hogy szóvá teszem, nem illik lepontozni valakit a véleménye miatt, teljesen más tészta, ha te ezt nem érted, az rád nézve ciki.

És tipikusan megint csak alátámasztottad, hogy ízlés alapján lepontoztál valakit, miközben sem érvekkel, sem tényekkel nem tudod alátámasztani.

Érdekelne, pontosan miért nem volt objektív és tényszerű...

De nyilván erre nem lesz válasz.

2022. aug. 24. 10:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

#16 Ilyenek miatt pontoztam le (bár szét fogjuk offolni a kérdést ezzel a "miért pontoztátok le??"-vitával):

"Nagyon ócska ez a "szőr természetes" duma, és több évszázada megdőlt (ugyanis az intim szőrtelenítésnek sok évszázados hagyománya van már)."

Egyrészt ez az "objektív és tényszerű" megállapítás egy vaskos szubjektív minősítéssel indult, másrészt amennyire a saját ismereteim helytállóak a korábbi évszázadokról egészen az 1980-as évekig, az európai kultúrkörben szimplán nem igaz. Így látom. Remélem, fel tudod dolgozni.

2022. aug. 24. 10:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kértem már ezt is, azt is. A feleségem alapvetően szőrteleníti, de mindig meghagy valamennyit, egy háromszöget, csíkot, ilyesmit. Régen arra kértem, hogy a kedvemért leszedné-e csupaszra. Aztán volt, hogy azt kértem, hagyja meg teljesen szőrösre. Tetszett mindkettő, szeretem a változatosságot :).
2022. aug. 24. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

#17: ebben semmi nem volt szubjektív, valóban tényszerű, és igaz.

Tessék:

"Az ókori egyiptomiakon kívül a görögök és a kínaiak is eltávolították a szőrzetüket. Az 1800-as években pedig már feltalálták a borotvát. Nem sokkal később nők számára is. Remington 1930-ban már elektromos borotvát készített a nőknek is. 1970 körül meg már széles körben gyantáztak.

Az ókori Rómában a lányok már az első szőrszálak megjelenésekor nekiálltak azok ritkításához, főtt piócákat is bevetettek, az ebből készült pépet kenték a szőrtelenítendő felületre, a szemöldököt pedig nők és férfiak is csipesszel kezelték.

Keleten a szőrtelenség a szépség, tisztaság és fiatalság egyik fő ismérvének tartották, elképzelhetetlen volt, hogy akár egy árva szőrszál is elcsúfítsa a testet. Nők és férfiak egyaránt gyantáztak kátrány, fagyanta, faggyúgyanta, állati zsírok, citrom és cukor keverékéből készült paszta segítségével, Japánban pedig a mai napig ápolatlanságnak, tisztátalanságnak számít a szőrzet."

Szóval lehet, hogy te úgy látod, de attól nem lesz igaz.

Nem gáz, ha valaki nem kellően tájékozott egy adott témakörben, de akkor ne mond valamire, hogy nem igaz, ha nem ismered a tényeket, ennyi.

2022. aug. 24. 10:53
 20/23 anonim ***** válasza:
72%

#19 "Európai kultúrkör" - ezt a kifejezést sikerült elolvasni és értelmezni? Úgy látom, nem.

Egyébként pedig az ókori rómában is csak az elit szórakozott piócával és pépekkel, az átlagparaszt nem. A középkortól kezdve pedig az elit sem. Jelenleg pedig ott tartunk, hogy a Távol-Keleten elfogadottabb és gyakoribb dolog a meghagyott nemi szőrzet, mint a nyugati világban (mondjuk valamelyest gyengébb a szőrzetük, mint az európai embernek)

2022. aug. 24. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!