Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kértetek már olyat a partnertől,hogy hagyja meg a szőrt a punciján?
Tőllem már igen kérték.
Meglepődtem de meghagytam neki .
Felcsillant a szeme. Kb falta a puncimat
Ti milyen puncit szerettek ?
#20. jól van, látom neked gondot okoz, ha kiderül, hogy valamiben nincs igazad. Semmi baj, nem akarok a lelkedbe gázolni. (Mellesleg kifejezetten hamis állítás, hogy a távol-keletieknek gyengébb a fanszőrzetük.)
Az európai kultúrkörre szándékosan nem reagáltam, mert nem létező csoport, szubjektív kategorizálás. De egyébként, ha meg is próbálnánk értelmezni, kiderülne, hogy ebben sincs igazad. Az 1800-as évektől kezdve borotváltak lent is, Remingtont sem a "pórnép" vásárolta tömegével.
De mindez nem számít, hozhatok neked bármilyen érvet, tényt, ha nem passzol a kis világképedbe, úgysem fogadod el.
De mindegy is, gondolj amit szeretnél. Szabadság! :)
Ki ilyen, ki olyan p.ncit szeret jobban. Van aki a csupaszért, más a természetes fazonért van megőrülve.
Speciel egyiket sem kértem még - szerintem minden fazonban más és más a szépség :)
Nekem a terészetesen szőrös (natúr bokros :-) ) jön be a legjobban.
Egy kérés erejéig szerintem simán meg lehet kérni a társunkat, hogy kicsit formálja a mi ízlésünkre, maximum elutasítja ezt a kérést. De erőltetni valakit, hogy ne úgy legyen, ahogy neki jó, az nem hiszem, hogy előrevinne egy kapcsolatot; ez mindenki privát döntése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!