Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak kértetek már olyat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak kértetek már olyat a partnertől,hogy hagyja meg a szőrt a punciján?

Figyelt kérdés

Tőllem már igen kérték.

Meglepődtem de meghagytam neki .

Felcsillant a szeme. Kb falta a puncimat

Ti milyen puncit szerettek ?

2022. aug. 24. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Natúr bokros
Natúr de rövidre nyírt
Borotvált
Gyantázott
Fazonírozott
39 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Natúr bokrost szeretnék!!! :)
2022. aug. 24. 09:39
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha lesz valaha nőm, megkérem majd rá.
2022. aug. 24. 09:39
 3/23 anonim ***** válasza:
35%

Bokros, az XDDD

gyantázott, full sima, igénytelenek nem kellenek, szőrfesitiszták pláne

2022. aug. 24. 09:40
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

"Szőrfetisiszta"

Ugye tudsz róla hogy a szőr természetes?

2022. aug. 24. 09:43
 5/23 A kérdező kommentje:

3as rengeteg pasi akar szőlős puncit

Van aki azt mondta h a csupasz olyan mintha egy kislányt dugná Ő meg nem pedofil

Bár a hasonlat eléggé meredek volt

2022. aug. 24. 09:43
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Én Szörös rövidet szeretem. De olyan ami páromnak kényelmes
2022. aug. 24. 09:48
 7/23 anonim ***** válasza:
15%

#4: akkor gondolom te a hajad sem vágod, a szakállad is derékig ér, a hónod alatt is egy pulikutya csücsül, és imádod, ha a nőd lábszárán a hosszú szőrszálak csiklandoznak szex közben.

Nagyon ócska ez a "szőr természetes" duma, és több évszázada megdőlt (ugyanis az intim szőrtelenítésnek sok évszázados hagyománya van már).

Egyébként meg, a szőrös vagy szőrtelen téma elsősorban ízlés dolga. Ízlésen meg nem érdemes vitatkozni. Az, hogy vannak akiknek a szőrös tetszik, vannak akiknek a szőrtelen, teljesen normális. Az nem normális, ha valaki a saját ízlését másokra akarja erőltetni. Ha neked a szőr tetszik, egészségedre, engem nem zavar. De ne akard már megmagyarázni, hogy mindenkinek az tetsszen. Ahogy a csupaszt kedvelők sem akarják meggyőzni a szőrfetisisztákat, hogy borotválják le, mert szíve joga szőrösnek lenni.

Ámde, a lényeg valójában az, hogy mindenki a SAJÁT teste felett maga rendelkezik. Ha valaki szőrtelenül szereti magát, ne akarjuk már meggyőzni, hogy növessze meg, vagy a szőröset, hogy vágja le. Az ő döntése.

2022. aug. 24. 09:53
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

#5: rengeteg? Ezt honnan veszed? Szerintem nem több, mint ahány a szőrtelent szereti. A pedofilos hasonlatot elengedő pasi meg egy idióta.

Mellesleg, teljesen mindegy, a pasi mit szeret. Az a fontos, neked hogy jó. Ha te szőrtelenül szereted magad, légy olyan, ha a pasi szeret, úgy fog elfogadni.

2022. aug. 24. 09:54
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
pontosan így vagyok, mint a pasid. ha egy kicsit szed a párom a szőrből, már egyből szomorkodok egy picit. ettől még persze a punci, az punci, de egyszerűen minél több meg van hagyva a szőrből, annál izgatóbbnak találom, és a szép dús természetes a kedvencem
2022. aug. 24. 10:20
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
#8 azért egy normális kapcsolatban figyelni szoktunk arra is, hogy a párunk számára vonzóak maradjunk (nyilván olyan határokon belül, ami számunkra még elfogadható)
2022. aug. 24. 10:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!