Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kértetek már olyat a partnertől,hogy hagyja meg a szőrt a punciján?
Tőllem már igen kérték.
Meglepődtem de meghagytam neki .
Felcsillant a szeme. Kb falta a puncimat
Ti milyen puncit szerettek ?
Bokros, az XDDD
gyantázott, full sima, igénytelenek nem kellenek, szőrfesitiszták pláne
"Szőrfetisiszta"
Ugye tudsz róla hogy a szőr természetes?
3as rengeteg pasi akar szőlős puncit
Van aki azt mondta h a csupasz olyan mintha egy kislányt dugná Ő meg nem pedofil
Bár a hasonlat eléggé meredek volt
#4: akkor gondolom te a hajad sem vágod, a szakállad is derékig ér, a hónod alatt is egy pulikutya csücsül, és imádod, ha a nőd lábszárán a hosszú szőrszálak csiklandoznak szex közben.
Nagyon ócska ez a "szőr természetes" duma, és több évszázada megdőlt (ugyanis az intim szőrtelenítésnek sok évszázados hagyománya van már).
Egyébként meg, a szőrös vagy szőrtelen téma elsősorban ízlés dolga. Ízlésen meg nem érdemes vitatkozni. Az, hogy vannak akiknek a szőrös tetszik, vannak akiknek a szőrtelen, teljesen normális. Az nem normális, ha valaki a saját ízlését másokra akarja erőltetni. Ha neked a szőr tetszik, egészségedre, engem nem zavar. De ne akard már megmagyarázni, hogy mindenkinek az tetsszen. Ahogy a csupaszt kedvelők sem akarják meggyőzni a szőrfetisisztákat, hogy borotválják le, mert szíve joga szőrösnek lenni.
Ámde, a lényeg valójában az, hogy mindenki a SAJÁT teste felett maga rendelkezik. Ha valaki szőrtelenül szereti magát, ne akarjuk már meggyőzni, hogy növessze meg, vagy a szőröset, hogy vágja le. Az ő döntése.
#5: rengeteg? Ezt honnan veszed? Szerintem nem több, mint ahány a szőrtelent szereti. A pedofilos hasonlatot elengedő pasi meg egy idióta.
Mellesleg, teljesen mindegy, a pasi mit szeret. Az a fontos, neked hogy jó. Ha te szőrtelenül szereted magad, légy olyan, ha a pasi szeret, úgy fog elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!