Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kicsi,nagy vagy közepes farok tetszik? Mi a véleményetek ha nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
Mielőtt azt hinnétek férfi vagyok,nem. Mert nekem bevallom a nagy tetszik, vagy az átlagos. Nyilván nem egetrengetően nagy,extra,ami már fájdalmas lenne,de a kicsi nem igazan jön be. Nem kérek felkérést talira 🤣van párom,csak érdekelne más nől véleménye is2022. aug. 21. 17:09
31/39 A kérdező kommentje:
Annyi időm és energiám van kamuprofilozni 🤣 ha csávó lennék feltenném a kérdést aztán pá..de ha egy csavó erre veri,hogy kinek milyen nagy vagy ez érdekli,akkor ott már gáz van
2022. aug. 21. 18:49
32/39 anonim válasza:
Végig a kérdezős profilból írtál, nem akartál átvaltania Media profilra?
33/39 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincs ki az a Media,nem váltogatom a profilokat. Ha nem hiszed így jártál! Egyáltalán nem célom egy anonim oldalom,hogy váltogassam. Valószínűleg az a Media akivel az előbb kagylóztál!
2022. aug. 21. 18:55
34/39 anonim válasza:
Puncimba közepes, szopni nagyobb. Látványra a nagy az izgató.
35/39 anonim válasza:
#34 vagyok, csak a válaszom után olvastam el a kommenteket, látom már nem is erről van szó, úgyhogy bocsi az off-ért :D
36/39 A kérdező kommentje:
De igazából erről lenne szó,úgyhogy köszönöm a válaszodat! Mert ez lenne az oldal lényege
2022. aug. 21. 19:07
37/39 anonim válasza:
Mi az hogy egy nő nem mond ilyet
Akkor te nem ismersz olyan nőt akinek ami a széfén az a száján kendőzetlen és mocskos szájú
Ne burkoljuk már a nőket angyali szendeségbe mikor olyan ordenaré pofát tudnak fordítani hogy vigyázna állva pillától h mi a szar
38/39 anonim válasza:
Nem angyali szendeségbe ölteztetjük magunkat, csak felismerjük, hogy mi az ami totál idegen a mi gondolkodásunktól, és mi jellemzőbb inkább a pasikra. Az is a pasikra jellemző, hogy azt hiszik csak mert leírják hogy nők, akkor már az hihető is (a többi pasi tuti beveszi), de egy nő látja a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!