Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kicsi,nagy vagy közepes farok tetszik? Mi a véleményetek ha nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
Mielőtt azt hinnétek férfi vagyok,nem. Mert nekem bevallom a nagy tetszik, vagy az átlagos. Nyilván nem egetrengetően nagy,extra,ami már fájdalmas lenne,de a kicsi nem igazan jön be. Nem kérek felkérést talira 🤣van párom,csak érdekelne más nől véleménye is2022. aug. 21. 17:09
1/39 anonim válasza:
Legyen jó nagy és jó vastag, de azért férjen bele a számba
4/39 anonim válasza:
Nyílván a nagy a leginkább esztétikus. De számít, hogy mennyire ápolt, milyen az illata és persze a tulajdonos is!
6/39 anonim válasza:
Szexre : Kifejezetten a kisebb és vékonyabb péniszt szeretem Mert rövid és szűk a hüvelyem .
Szopni: atlagos , a közepes és a nagyot jó mert van hely bőven játszani akar 2-3 lánnyal egyszerre
7/39 anonim válasza:
Érdekes, nekem rugalmas a hüvelyem és jobban kitölti egy nagyobb méret. Kicsivel alig érzek valamit, kis maszatlást csak a bejáratnál.
8/39 anonim válasza:
Fúj, de undorító ez a leszbis képzelgés, ezt biztos pasi írta.
9/39 anonim válasza:
8-as igen, ne kérdezd honnan tudom de egy 60-as fickó, és nem trollkodok vagy hülyéskedek, hogy Béla bácsi az stb... Hanem komolyan.
10/39 anonim válasza:
#9, Szerintem minden nő rögtön vágja, hogy ezt nem egy nő írta😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!