Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kicsi,nagy vagy közepes farok tetszik? Mi a véleményetek ha nagyon kicsi?
Sok értelmes van itt..
17es. A kérdező én vagyok,velem nem igen beszéltél. De én is nő vagyok meg a "prűd picsa" kifejezést is használó Hölgy is ezekszerint! Ahelyett,hogy a kérdéssel foglalkoznátok,azon akadtok fel kinkérdezi..
Hangeltorzító alkalmazás használata meg elég gagyi lenne használni itt bárki meggyőzésére. Anoním oldal,k*vara leszarom,ki minek hisz.. hihettek egy 25cmes farkú, kigyúrt állatnak is, vagy egy vézna 60asnak, vagy egy 50 éves nőcinek is vagy akár gyereknek... De az szerintem nevetséges,hogy egy szimpla kérdés után milyen privát üziket vagytok képes néhányan küldeni...
Nah, most bizonyítottad hogy egy és ugyanaz a személy vagytok🤣
Am tudjuk toi tois csaj, aki nem húzatja f@szra magát egy budi mögött az prűd picsa, tudjuk, tudjuk.
24, Vagy megint te vagy és egy másik profilból véded magad🤣
Ha tényleg nő vagy posztolj ide egy videót amit mindenki lát, és mondjuk mondd el benne mondjuk a himnusz első 2 sorát.
Bár sejtem hogy nem fogad tudni igazolni magad.
Gondoltam.
"A picsámat ne küldjem el"
Már csak ebből lejön hogy pasi vagy és hogy azonos a másikkal. Hiába erőlkődsz, ilyeneket egy nő sosem mond, a nők akkor is felismerik ha egy harmadik kamuprofilról véded magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!