Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bevállalós tényleg csak annyit jelent hogy engedi az anált,3as,többes,arcra élvezést ?
Szokták kérdezni pasik hogy Bevállalós vagyok e ? Vissza kérdezek hogy mi az hogy Bevállalós mit kell bevállalni ?
Ha megcsinálom menő vagyok .vagy csak egy ribi akiről mesélsz a haveroknak sörözés közben ?
Hebegés Habogás
De az esetek 90%-ban az Anált és a 3asokat..stb dolgot említik.
Tényleg ezektől lesz egy Nő/Lány Bevállalós vagány csaj ?
8as nem vagyok mérges csak nyers és őszinte .
Alapnak kell lenni a lányoknál a szopás?
Nah mind1 akkor lesz alap mikor a pasiknál puncit nyalni élvezésig és nem finnyazni.
Díjazom h koszosan nem érintkezel
9es
Mivel tudod lesokkolni ?
8/ - Én egyáltalán nem vagyok finnyás , igen is szeretem a puncit nyalni , akár fél órát is , mert nehezen tudom abbahagyni .
Úgy gondolom , mi egyet tudnánk érteni .
4. Mert minden férfi szeret nyalni, nem? 😂
Eddig egy kapcsolatban sem kaptam orált. Pedig én mindennap tisztálkodom, külön mosakodóval és mindig leszedem a szőrt.
Ha van párom, nekem egyértelmű az orál. Szerencsére a mostani párom viszonozza is. Szóval ez nem szerintem fifty-fifty, mert a férfiak sem szentek! :)
Kérdező.
Szerintem az, hogy bevállalós, az takarja már a BDSM-et, fétiseket, grouppent, hármast, swingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!